Изключително приятно бе изненадан Георги Икономов с поканата да бъде гост на живеещите в квартала на новата улица „Гоце Делчев”

18 Октомври 2015 | 15:56
3 коментара
Общество
Изключително приятно бе изненадан Георги Икономов с поканата да бъде гост на живеещите в квартала на новата улица  Гоце Делчев”

    Изключително приятно бе изненадан Георги Икономов с поканата да бъде гост на живеещите в квартала на новата улица „Гоце Делчев”.Днес, по обед, те се събраха и разпънаха трапези на самата улица, за да посрещнат градоначалника и екипа на ГЕРБ. Тази спонтанна среща бе предизвикана от сбъднатата мечта на хората да имат  новата  придобивка. Дълги години предшествениците на Икономов са даваха празни обещания, че улицата ще се случи. Днес тя вече е факт и е едно от най-красивите градски пространства в курортния град. 

    Още от първия  лот,  ясно се вижда прекрасният проект и доброто изпълнение. Слънчевият ден, усмихнатите хора и доброто настроение, което донесоха със себе си гостите, превърнаха   тази искрена  проява  на  благодарност, в истински празник.  

Изключително приятно бе изненадан Георги Икономов с поканата да бъде гост на живеещите в квартала на новата улица  Гоце Делчев”

Добавени коментари

Нострадамус публикува:
19 Октомври 2015 | 00:16
Хахах.... Това ли съчини "кадърната" ви пиарка..... Вчера театъра на центъра беше по-интересен.... :) Постановката беше: "МУТРИТЕ И ИЗМЕКЯРИТЕ РЪКОПЛЯСКАТ ПОД КОМАНДА НА НАЧАЛНИКА" Това са последните агонии на измамния БИВШ кмет...
Тик публикува:
18 Октомври 2015 | 23:29
Това тиктакане го четяхме и преди 4 год.нищо ново от вас.№11.Това е истината.
Тик так Тик так публикува:
18 Октомври 2015 | 20:20
Приятно ще бъде изненадан и на 25 пръц

Добавете Вашия коментар

TOP