Изидрването на 12-годишния Александър от Перник продължава

14 Ноември 2022 | 07:58
0 коментара
Криминално
Изидрването на 12-годишния Александър от Перник продължава

Продължава издирването на 12-годишния Александър, който изчезна преди три дни в Перник, предаде кореспондентът на БГНЕС.

Все още няма водеща версия за изчезването на детето, което е с аутизъм. Работи се по всички версии. В акцията по издирването участват полицаи, спасители от БЧК, много доброволци.

 

От полицията в Перник съобщиха тази сутрин, че непрекъснато се проверяват сигнали, постъпили от гражданите. Общо сигналите са 39 на брой, но за съжаление Александър все още не е установен. От полицията увериха, че се провряват всички записи от видеонаблюдението, изградено в Перник.

Няма рецепта, по която да се действа, няма шаблон. Всичко се проверява и всичко ще бъде установено, заявиха от пернишката полиция и призоваха хората да подават сигнали на 112, за да не се губи време. Съобщено бе и че органите на реда получават обаждания от хора, които мислят, че притежават "определени способности", готови да окажат съдействие.

Детето е обявено за издирване в цяла България. Снощи в града пристигна и президентът Румен Радев, за да провери на място как протича операцията. /БГНЕС

Добавете Вашия коментар

TOP