Изграждат нов храм в Благоевград

01 Декември 2020 | 16:51
3 коментара
Бизнес

Разширена комисия с участието на общински съветници и експерти одобри почти единодушно, с един въздържал се, проект за изграждане на храм “Свети Мина” в района на пазара в Благоевград, който бе внесен от неврокопския митрополит Серафим.

Проектът не се вмества в новите изисквания за терена, гласувани миналия петък от ОбС, който отдели от целия терен от 1800 кв метра за храм 800 квадрата за паркинг.

Кметът Румен Томов съобщи, че ще иска местнят парламент да отмени решението си и да се съобрази с мнението на комисията от 18 души.

На брифинга градоначалникът на Благоевград представи проф. д-р инж. Димитър Тадаръков като новият ръководител на отдел “Икономическо развитие” в общината. Той е собственик на ЗМК в Благоевград. Професорът обяви намерението си да представи програма за 20 години за развитието на Благоевград и областта като първата свободна икономическа зона в България.

Добавени коментари

Иван публикува:
02 Декември 2020 | 10:08
Цялата сган около полукмета да си заминава, поредните излишни харчове към момента. Защо Томов не каза колко милиона лева са загубени заради неговата некомпетентност, както и на тези около него!?
Калоян публикува:
01 Декември 2020 | 18:09
Кой от РЗИ ще глоби Тадаръков затова, че е без маска?
Селянин публикува:
01 Декември 2020 | 17:47
НЕ ХАРЧЕТЕ ПАРИ НА ВЯТЪРА, АКО ИКОНИТЕ/КАРТИНИТЕ, НАРИСУВАНИ НА ПАРЦАЛИ, КРЪСТА, ПОПАИЛИ ПОПАДИЯТА ПОМАГАХА, ТО СЕГА В РАЗГАРА НА ПАНДЕМИЯТА ЩЕШЕ ДА СМЕ ОК?! НЕКА ПАРИТЕ ЗА ТЕЗИ ПАМЕТНИЦИ ДА СЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ НА БОЛНИЦИТЕ, А НЕ ДА ОТИДАТ НА ВЯТЪРА! ХРАМОВЕ ИМА, НО НИКОЙ НЕ ГИ ПОСЕЩАВА ПРИЖИВЕ, А САМО КОГАТО СЕ СПОМИНЕ НЯКОЙ, ТОГАВА СЕ ТЪРСИ!!!

Добавете Вашия коментар

TOP