Избраха Радослав Тасков за председател на ОбС Благоевград

28 Май 2021 | 11:24
4 коментара
Политика

Общинският съветник от ЕНП в Благоевград Радослав Тасков отново сяда в председателския стол на ОБС в града.

Това стана с решение на местните парламентаристи днес, които одобриха кандидатурата му за председател с 29 гласа "за", 7 недействителни бюлетини и 3 плика без бюлетина в тях.

Както вече информирахме, на сесия тази сутрин, Радослав Тасков бе номинарн за председател на ОбС – Благоевград, като неговата кандидатура бе единствена.

До избора на нов шеф на местния парламент се стигна, след като Андон Тодоров подаде оставка и обяви, че се кандидатира за кмет. Неговото място временно бе заето от съветничката Гергана Муртова.

Добавени коментари

Еле кажах публикува:
29 Май 2021 | 06:58
Защо премахвате постовете бе ей ....???....лакеи нещастни ....? Или се слагате на новите (стари) муцуни а ??? Може да изпадне некоя далавера. нали ....? Боклуци смазани ....?
stanchev публикува:
28 Май 2021 | 20:42
taskov dade ti se shans no ako ostavish doni da otide na balotash si pytnik she posledvash kambitov povqrvai mi
Васко публикува:
28 Май 2021 | 19:49
Право Тасков браво братко ти си пич ама Албина не спре да те плюва ей тази мазнина от мутрите на Мая плюва яко чак и падна батерията
ПАНДЕВ публикува:
28 Май 2021 | 18:01
тая вечер доната ще пие едно малко и ще извади фалшивите профили и в фейсбук ч стане страшно оно че роска водоноска оно че е тасков камбитов илко стоянов томов ама дойде време разделно доната слеза от дансинга че игра с хаджиболтов четворното смех в града и спокойствие в съвета спокойствие и евала на съветниците на герб подкрепиха тасков и им прави чест това е знак че доната е аут герб че го смачкат бавно и качествено до изборите може да има инфаркт за некой болен мозак

Добавете Вашия коментар

TOP