Избраха Цар на виното в Дома за стари хора в Благоевград

02 Февруари 2024 | 09:20
0 коментара
Култура
Благоевград
Избраха Цар на виното в Дома за стари хора в Благоевград

Зам.-кметът Боряна Шалявска присъства на символичен ритуал по зарязване на лозя в Дом за стари хора „Св. Петка“ в кв. „Струмско“, 90-годишният Йордан Андонов бе избран за „Цар на виното“90-годишният Йордан Андонов от Дневен център за стари хора „Светлина“ бе удостоен с приза „Цар на Виното“ на празника св. Трифон в Дом за стари хора „Св. Петка“ кв. „Струмско“.

Представители на Младежки парламент извършиха ритуал по символично зарязване на лозята, каквато е традицията на 1-ви февруари.Заместник-кметът по образование, бизнес развитие, социална и здравна политика Боряна Шалявска бе гост на тържество, на което присъстваха представители на социалните услуги към Община Благоевград, ЦЛТРДБ и възрастни хора.

Тя поздрави всички присъстващи, като им пожела да бъдат здрави и да намират повече хубави поводи, за да празнуват заедно.В празничната програма участие взеха ДЮФА „Пиринска китка“ и ФГ „Бисери“, както и самодейци от формация „Златна възраст“ към Дневен център за стари хора в Благоевград и потребители на социални услуги.

Добавете Вашия коментар

TOP