Избирателната активност в община Благоевград към 11:00 часа е била12,97%, в Горно Хърсово и Дъбрава свършиха изборните бюлетинии

29 Октомври 2023 | 13:27
1 коментара
Политика
Благоевград
Избирателната активност в община Благоевград към 11:00 часа е била12,97, в Горно Хърсово и Дъбрава свършиха изборните бюлетинии
 

Избирателната активност в община Благоевград към 11:00 часа е близо 13 процента, каза на пресконференция секретарят на Общинската избирателна комисия (ОИК) в Благоевград Йорданка Борисова. Тя допълни, че изборният ден върви „плавно“. 

До момента в ОИК – Благоевград са постъпили две преписки от прокуратурата, но те не касаят самия изборен ден. Предстои ОИК – Благоевград да се произнесе по тях. Постъпил е и сигнал за неправомерна агитация, в момента се извършва проверка. 

От две от кметствата на територията на община Благоевград са постъпили сигнали за недостиг на бюлетини, каза още Йорданка Борисова. В момента се извършва проверка по тези сигнали, допълни секретарят на ОИК – Благоевград. Към момента председателят на ОИК - Мартин Бусаров, е на проверка в двете населени места.






Добавени коментари

Чиме публикува:
29 Октомври 2023 | 18:53
Много су кротък тази вечер, Бриндо, май някои губят яко

Добавете Вашия коментар

TOP