Избират спортист, треньор и отбор на годината за община Петрич

17 Януари 2024 | 13:57
2 коментара
Спорт
Благоевград
Избират спортист, треньор и отбор на годината за община Петрич
Утвърдени са Правилата за определяне СПОРТИСТ НА 2023 ГОДИНА в община Петрич.
Всеки спортен клуб има право да номинира неограничен брой състезатели за „Спортист на годината” /деца, юноши и девойки, мъже и жени/, както от своя клуб, така и от други спортни клубове.
В категорията „Треньор на годината” всеки спортен клуб има право да номинира треньори от своя екип, както и треньори от други клубове, като се посочват успехите и мотивите за номинацията.
В категория „Отбор на годината” всеки клуб има право да номинира до 3 отбора от община Петрич.
За първи път ще могат да бъдат номинирани и непрофесионални спортисти, които допринасят за популяризирането на активния начин на живот.

Номинации „Спортист на годината”, „Отбор на годината” и „Треньор на годината” имат право да правят също журналисти от местни и регионални медии, общественици, дейци и ветерани в сферата на спорта. Картите за номинации могат да бъдат изтеглени от сайта на община Петрич, такива има и на фронт офиса на Общината.
Действащи треньори на спортни клубове ще бъдат включени за първи път в комисия, определена със заповед на Кмета на община Петрич, която с анкетно гласуване ще направи избора на изявените в спорта. В състава на същата са включени и журналисти от местни и регионални медии, общински съветници, общественици, дейци в сферата на спорта, експерти от Общинска администрация.
Официалната церемония „Спортист на годината“ ще се проведе на 1 февруари (четвъртък) от 19.00 часа в зала Avalon Hall.
В срок до 22 януари 2024 г. (понеделник) предложенията с номинациите се предават в община Петрич, 3-ти етаж, стая 312 или на електронен адрес: [email protected].
В срок до 3 дни преди датата за провеждане на церемонията „Спортист на годината”, публиката има право да гласува за „Спортист на годината”, „Треньор на годината” и „Отбор на годината” на https://visitpetrich.com и да определи наградите „Спортист на публиката“, „Треньор на публиката“ и „Отбор на публиката“.

Добавени коментари

Антъни публикува:
30 Януари 2024 | 19:24
Борба
Антъни публикува:
30 Януари 2024 | 19:23
Борба

Добавете Вашия коментар

TOP