Избират спортист на годината в Разлог

15 Ноември 2022 | 16:26
0 коментара
Спорт
Избират спортист на годината в Разлог

Община Разлог обявява Регламент за определяне на изявени спортисти, перспективни състезатели и постигнати заслуги за развитието на спорта в общината, и участие в спортни мероприятия през 2022-ра година.

В срок до 30-ти ноември всички спортни клубове, със седалище и дейност на територията на община Разлог, могат да номинират неограничен брой състезатели и спортни дейци в няколко категории, посочвайки постигнати резултати на национални и международни състезания през настоящата година.

В категория “Почетни награди” ще бъдат отличени спортните клубове, участвали активно в масови спортни мероприятия, организирани от Община Разлог през 2022 г, както и спортни деятели, навършили кръгли годишнини през 2022 г., със заслуги за развитието на спорта на територията на общината.

В същата категория спортните клубове имат възможност да предложат за номинация и перспективни спортисти, родом от община Разлог или с родител/ настойник от община Разлог, като мотивират предложението си и приложат кратка биографична справка и състезателен резултат.

През месец декември на официална церемония по награждаване “Спортист на годината” в зала “Септември” – гр. Разлог номинираните спортни деятели ще бъдат отличени със специални награди и много изненади.

Попълнена номинационна карта (БЛАНКА), която може да бъде открита на сайта на Община Разлог, следва да бъде изпратена на електронна поща: [email protected], в срок до 30. 11. 2022 г.

Добавете Вашия коментар

TOP