Избират ръководство на Възраждане след колективна оставка

23 Август 2023 | 10:07
4 коментара
Политика
Благоевград
Избират ръководство на Възраждане след колективна оставка

Спешно провеждат конференция за избор на ново ръководство на партия "Възраждане".

40 дни преди местните избори настоящите активисти в Банско подадоха оставки.

Причната е, че не са искали да участват с партийна кандидатура за кмет, въпреки волята на лидера Костадин Костадинов непременно да има номиниран участник във вота от Банско.

Оставката е депозирана до Централната контролна комисия на "Възраждане" и е подписана от Йордан Говедарев, Иван Пачеджиев и Илиян Недялков. 

В мотивите за напускане пише още, че "опитите за вмешателство и натиск върху ръководството на местната структура по отношение на преговорите и участието в местните избори, е в ущърб на основната ценност на партия "Възраждане"- свободата". Смятат, че е по-удачно да има само листа за общински съветници. 

Добавени коментари

Как сега да ви наричаме публикува:
23 Август 2023 | 22:22
Мина повече от денонощие след отчетно-изборното събрание на "Възраждане"-Банско,а още не е оповестено новото ръководство? Защо ги криете тези патриоте,дето ще се хвърлят в изборните пожари на лидера русофил? Чакаме имената на най-смелите чада на "Възраждане".
5483 публикува:
23 Август 2023 | 11:00
Такова чудо не бях виждала.Да напуснеш партия,защото ръководството ѝ иска да има свой собствен кандидат-кмет.И тия са тръгнали на избори да се явяват за едно по-добро бъдеще.Аман от интересчии!
5502 публикува:
23 Август 2023 | 10:37
Моралистите от Възраждане нямат нищо против сега да работят за чужд кандидат за кмет,ама преди 4 години напуснаха ВМРО,защото се гушнаха с ГЕРБ.Аман от пишман-патриоти!
9143 публикува:
23 Август 2023 | 10:13
По-удачно било да имат само листа за съветници,за да гласуват за Баненски за кмет.Данчо,мислех,че поне ти имаш капка морал,но явно съм се бъркал.

Добавете Вашия коментар

TOP