Иво Тренчев: Направихме две грешки и те ни наказаха

22 Октомври 2023 | 11:52
0 коментара
Спорт
Благоевград
Иво Тренчев: Направихме две грешки и те ни наказаха

Старши треньорът на Пирин (Благоевград) Иво Тренчев беше доволен от представянето на своя отбор, въпреки загубата с 1:2 от ЦСКА. Орлетата дълго време имаха аванс в резултата, но допуснаха обрат за две минути. Тренчев коментира и ситуацията в клуба, която определи като „тежка“.

„Първото полувреме беше добро за нас, но през втората част се пропукахме два пъти. Дадохме битка, желание на отбор като ЦСКА. За съжаление загубихме мача. Смесени са чувствата – доволен съм от това, което показахме, но резултатът не е в наша полза. ЦСКА притежава голяма качество в атака, нормално да ни поставят под натиск. Направихме две грешки и те ни наказаха. Свърлихме доста усилия, ще видим как ще е в четвъртък срещу Черно море. Трябва да приемем резултата и да си извлечем поуки.

Ако може да държим това ниво и през второто полувреме, ще е добре. Не ни се получава. Едни гърди сме добре, след това силите ни напускат. Ще трябва да печелим точки, за да имаме по-голямо спокойствие. Повечето неща ще си ги кажа в съблекалнята.

От 10-о място надолу отборите отстъпват от тези в челото. ЦСКА са в най-добра форма в последните мачове. Това е труден противник. Мога да кажа само добри думи, не мога да съм недоволен от играта. Щеше да е добре, ако бяхме взели нещо от мача. Не сме стигнали това ниво, за да сме равни през целия мач. Ще видим до края на сезона какво ще направим. Задачата пред нас е да се спасим от изпадане.

Няма забавени заплати, по-скоро има премии, които трябва да се платят. Има избори, ще видим какво ще се случи с отбора. Главите на играчите трябва да са чисти. Ситуацията е тежка, във въздуха витае напрежение. Хубаво е че имаме точки, и не сме на последното място.  

Добавете Вашия коментар

TOP