Иво Андонов: Имаме слабости във всички звена

21 Август 2015 | 23:11
0 коментара
Спорт
Иво Андонов: Имаме слабости във всички звена

Спортният директор на Пирин Ивайло Андонов коментира поражението на тима от Лудогорец с 0:3.

"Само желанието и хъса на играчите не стигат. Желанието на Благоевград не е достатъчно, Лудогорец е класен тим, направихме грешки, които бяха наказани", каза Андонов.

"До третия гол играехме добре, но така в тази игра със желанието да развиваме играта чисто футболно без ритане на топката, се получават и такива грешки. Имаме проблеми с головете, имаме днес 4-5 ситуации, с които не могат да се похвалят с такива положения срещу шампиона, но бяхме наказани от малкото грешки, които направихме. Имаме проблеми и в другите звена, не само в атаката", допълни шефът на Пирин.

Старши треньорът на Лудогорец Едуард Ераносян коментира накратко победата с 3:0 в Благоевград над Пирин:

"Играхме по-бърз, по-динамичен футбол, и с повече желание. Без да обиждам Пирин, класата на Лудогорец е по-голяма. Във футбола има шанс, важното е да създаваме положения, не може да вкарваме всеки мач по шест гола. Надявам се отборът да се подобрява мач след мач."

Наставникът бе особено лаконичен относно оставянето на Владо Стоянов на пейката, както и за това, че групата на Лудогорец бе по-малка от 18-те позволени футболисти: "Треньорско решение. Събрали сме се, да говорим за футбол. Не трябва да обяснявам пред обществеността защо сме 17 души."

"Очаквам във всеки мач Лудогорец да се представя на ниво," завърши той за предстоящите двубои на Лудогорец.

Иво Андонов: Имаме слабости във всички звена

Добавете Вашия коментар

TOP