Иван Тодоров: Голям шум се вдигна около моето ухапване

15 Февруари 2023 | 18:50
0 коментара
Общество
Иван Тодоров: Голям шум се вдигна около моето ухапване
Здравейте отново на всички, които следите казуса с мен!
Голям шум се вдигна около моето ухапване, но за съжаление част от аудиторията не успя да разтълкува правилно мотивацията ми, защо дадох такава гласност на проблема.
Отново казвам, че единственото ми желание е да бъде решен проблем, който с години е бил замитан под килима, а именно "Да няма бездомни кучета по улиците" - това е което искат всички. Това е което желаят и защитници, жертви и общината.
Въпросът е какво може да се направи?
Говорим за реални действия, които могат да доведат до реални промени в дългосрочен план.
В крайна сметка стигнахме до заключението, че е добре да се случат, като начало две срещи с кмета и представители на общината.
Една с потърпевши и хора, които са имали проблеми свързани с кучета и една с хора, които имат кучета и са защитници и/или хора, които имат отношение към казуса.
На тези срещи се очаква всички да коментираме цивилизовано проблема и да потърсим отговор на въпроса, къде какво не работи и защо и какви стъпки е необходимо да бъдат направени за да се случат нещата?
Умишлено решихме да разделим двете срещи за да избегнем конфронтация между групи.
Първата среща е насрочена за утре 16 февруари/четвъртък/ от 17 ч в Общината, зала 101 ще бъде организирана среща с всички потърпевши от бездомните кучета. За втората ще се разбере утре след като се срещнем с кмета.
Който има възможност да заповяда. Надяваме се заедно да стигнем до едно добро решение за хората и купетата!
P.s Благодаря на всички медии, които решиха да отразят инцидента, като са добре дошли и могат да заповядат и на последващите срещи.

Добавете Вашия коментар

TOP