Иван Кадев, кмет на Община Банско: В управленската ни програма ще има приемственост и новаторство в интерес на гражданите

25 Ноември 2019 | 11:26
13 коментара
Общество

В управленската програма на ръководството на Община Банско ще има приемственост и новаторство в интерес на гражданите. Това каза за кметът на Общината Иван Кадев.

Той изтъкна значението на състоянието на промишлените крайградски зони за икономическия облик и за поминъка на голяма част от населението. Общината ще предприеме конкретни стъпки за подобряване на условията в тези зони и за развитието на ски зоната. Предстои преосмисляне на фестивалния график и неговото съдържание. Ще се обърне внимание на социалната дейност и образованието, както и на обществения ред и сигурност. Още в първият си работен ден кметът се заема с решаването на въпроси от жизнено важно значение.

„Буквално трябваше да спасяваме положението с отоплението на детските градини, училищата, социалната заведения и общинските обекти в Банско. Следващата неотложна задача бяха улиците в града. Още по време на предизборната кампания, а и преди това, имах представа какво представляват проблемите, къде са най-сериозни, но сега установихме, че на места положението е трагично и то от дълго време“, обясни той.

Иван Кадев каза още, че са предприети незабавни мерки да се направи необходимото преди настъпване на зимата. Констатирано е забавяне в сроковете на изпълнение на проекти по Програмата за развитие на селските райони за рехабилитация на улици в град Добринище и за ВиК инфраструктурата на ул. „Глазне“ в Банско. За жалост, Общината наследява близо 7 млн. лева кредит и всеки месец трябва да погасява дълга, допълни той.фокус

Добавени коментари

Лала публикува:
29 Ноември 2019 | 17:47
Икономов за 8 години мандат направи една улица , Гоце Делчев , тротоарите под всякаква критика ,пътищата под всякаква критика , няма маркировка , няма пешеходни патеки, срам и позор че е куротен град!!
До великата Буря Тенева публикува:
25 Ноември 2019 | 23:29
Виждам как вликата пиарка (бивша, естествено), се е активизирала да плюе против кучките. Мила, аз съм кучка, ти си кучка, ама аз не се оплаквам във фейсбука, където е новото ти работно място, от кучките в живота ми ... Това те прави, освен дърта, и самотна кучка. А това е тъжно. Защото ние, обикновените кучки, ми мила - ние не сме сами и не живеем във фейсбука ... Помисли върху това. И когато ни наричаш неуспели пицарки, ок, такива сме! Не ни е срам, а теб мила срам ли те е от това къде си и каква си , сега :) Г-жа Никой, г-жа Минала слава, г-жа Неудача ...
до преоданците публикува:
25 Ноември 2019 | 23:19
Преоданци,сърбайте си попарата.Избрахте този кмет,който е срещу вас.Сега вече не сте им нужни.
до Сашо простако. публикува:
25 Ноември 2019 | 23:16
Съветници са защото са избрани.Вик не е общ.дружество.Училището е към мин.на просветата и кмета няма мнение.
Васко публикува:
25 Ноември 2019 | 22:16
Ако няма преоданци , ще вк се разпадне общината
МАРКОС ВОЛФ публикува:
25 Ноември 2019 | 20:13
НОВ БАРДАК С СТАРИ МАТРАЦИ НЕ СЕ ПРАВИ
От Царските Палати (Кремен) публикува:
25 Ноември 2019 | 19:46
Време е да се спре вземането на работни места в държавни учреждения само от кременци!!!! Общината пак започва да става Гостун-Кремен!!! Време е да се даде шанс на хората от Банскл
Коце Дунин публикува:
25 Ноември 2019 | 14:18
На тия шо си мислаа , че има некаква промена, бърже че разбера колко се са преебали! Преоблекъл се Илия.....
Хехее публикува:
25 Ноември 2019 | 13:34
Загорчиния боклук веднага е клекнал и е наприл сви.ка,Евгения Тренчева в коя партия бе беше ми кажете,за нея е ясно че веднага обърне дебелия кравешки задник и се нагоди,а не трябва да е така.Тия продажници и малоумници нямат работа да са в общината,и на ръководни постове!Вземете се в ръце,иначе много бързо ще омръзнете на хората.Всички като тия двамата вън от Банско,това не са хора това е измет,трябва да бъдат изметени,и дадени на прокуратурата!
Шошана публикува:
25 Ноември 2019 | 13:24
А верните на Икономов какво - вече са верни на друг или са под прикритие в общината. Безсрамници!
Митко Чучулайн публикува:
25 Ноември 2019 | 12:50
Всяка дейност да се изтегли в крайградската промишлена зона ! Града / Банско / е за нормално живеене, а не промишлена зона! Има достатъчно място за развитие извън чертите на града!
Митко Чучулайн публикува:
25 Ноември 2019 | 12:50
Всяка дейност да се изтегли в крайградската промишлена зона ! Града / Банско / е за нормално живеене, а не промишлена зона! Има достатъчно място за развитие извън чертите на града!
Сашо публикува:
25 Ноември 2019 | 12:38
А какво стана със крадеца на народа Икономов и компания?Нали щеше да има прокуратура,съд да връща откраднатото?Даутов и компания,Загорчин и Евгения Тренчева психопата?Защо никой не им търси сметка,защо са още общински съветници и директори?Нали щеше да е “Ново начало”?

Добавете Вашия коментар

TOP