Иван Димитров, ДСБ: Да работим с БСП бе най-тежкото решение

05 Декември 2021 | 18:35
12 коментара
Политика
Иван Димитров, ДСБ: Да работим с БСП бе най-тежкото решение

"Да работим с БСП бе едно от най-тежките решения, които трябваше да вземем, но в три поредни избора народът така постави ситуацията. Хората искат да има правителство, което да сложи край на модела, наложен от миналото управление", това каза в "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS зам.-председателят на ПГ на "Демократична България" Иван Димитров, представител на Демократи за силна България.

Той информира, че все още се дебатира по отношение на структурата на кабинета, както и по някои политики.

"Ако не сме съгласни с всички лица в правителството, няма да бъде подписано споразумение и съответно няма да има правителство", категоричен бе Иван Димитров.

"Демократична България" има много експерти във всички сфери. Съдебната е една от тях, както в дигитализацията на управлението, екологията. Съдебната реформа трябва да бъде започната и направена от парламента", заяви още Димитров.

За него вероятността Кирил Петков да е премиер е към 99%.

Иван Димитров разясни, че с БСП не са водени разговори за това Корнелия Нинова да бъде председател на парламента, а самата длъжност да е на ротационен принцип. Като нещо, по което могат да работят със социалистите, той посочи съдебната реформа.

Добавени коментари

Парите не миришат, нали? публикува:
10 Декември 2021 | 18:35
ЗАЩО В ДБ ВЕЧЕ НЕ МИСЛЯТ, ЧЕ ИТН СА ДЪЛГАТА РЪКА НА ДПС? ИЛИ ОЩЕ ГО МИСЛЯТ, НО НЕ ПРАВЯТ СЕЛФИТА ДБ (демек наследниците на Синята коалиция, Реформаторски блок) управляваха с ГЕРБ два пъти, а сега се отричат от тях и забравят този факт. ДБ управляваха с АБВ на Първанов,  заиграваха се с Мая Манолова. Сега ще управляват с БСП. Въпреки всичко изброено,  най-големият проблем за лявата „градска десница“, е че Владислав Панев си направил селфи с Пеевски. Панев дори подал оставка от ръководството на ПГ на ДБ заради селфито. Стандарти. Защо в ДБ вече не мислят, че ИТН са дългата ръка на ДПС? Или още го мислят, но не правят селфита. Ивелин Николов www.afera.bg
Стоян публикува:
08 Декември 2021 | 19:16
Вие Иван го взехте за министър председател,ама той е най-обикновен депутат от който нищо не зависи Той също е от цирка ,намазал е няколко имота покрай общинския съвет Да покаже какво е обещал и на финала ще видим резултата!!
123 публикува:
06 Декември 2021 | 11:02
Абе Димитров стига Червени -Сини - Бенберяни и други цветове пример Крум Зарков е роден преди 30 години и нема да си говорим бил от БСП та Герчев е по- голям комуняга от него и си думахте стига Болшой театър Христо Иванов бе министър на Тиквата почвайте и работете Тиквите в Затвора
Сръбо публикува:
06 Декември 2021 | 09:17
Депутатино почвай от ВиК Разлог и Горското
Вароше публикува:
06 Декември 2021 | 08:42
Меркел бе от ГДР и 16 години ръководи Европа тия за режими и комунисти говорят тоя къде пише за това не знае и кой е другаря Хонекер
Вароше публикува:
06 Декември 2021 | 08:39
Иване горе главата какви комунисти какви режими всички отдавна са се сгнили и от тия и тия
Гладна мечка хоро не играе публикува:
05 Декември 2021 | 23:08
Едни 26 000 000 00 лв. от ефровондовете чакат да бъдат похарчени, така че колко да е тежко това решение, мечок...70% от хората изобщо не гласуваха, така че не обяснявайте какво искали хората...иначе вие е до този момент си работите с всички и на Боко висяхте на дувара му, както каза той като сополи и с бсп си работите добре, адържавната трапеза е хубаво място...хората искат съд и затвор за всички, които са крали, а не захаросани фрази за край на модела преди и замяната с нов модел, което ще последва всъщност...и обяснете, че нямате мнозинство за промяна на конституцията и ЗСВ, тъй като се изискват 160 гласа и т.н. И накрая нали и в разлог от 10 години е модела герб, ти какво лично ще направиш, за да му сложиш край "както искат хората"
razlog публикува:
05 Декември 2021 | 19:57
репресираните от комунистическия режим ще се въртят в гроба ако демократите не намерят начин да изчистят България от новите комунистите наречени герб.напред Иване.
razlog публикува:
05 Декември 2021 | 19:53
репресираните от комунистическия режим ще се въртят в гроба ако демократите не намерят начин да изчистят България от комунистите от герб.напред Иване.
РУ Разлог публикува:
05 Декември 2021 | 19:27
Иване не ги слушай давай напред Разлог разчита на теб
Аз съм бурята! публикува:
05 Декември 2021 | 18:48
И ко ша праим ся? Те били демократи-комунета! Ша са пубулея чесно! НЕМАТАКЪВСМЕХ! Алоууу, гъби отровни, само не ми се наричайте ДЕМОКРАТИ бе, изроТчета малки! Вие в Разлог и Банско сте ми най-противни, как ми се пръкнахте все такива червени селячета!
123 публикува:
05 Декември 2021 | 18:39
Репресираните от комунистическия режим се въртят в гроба като ви гледат какви ги вършите. Срам за дясномислещите хора.

Добавете Вашия коментар

TOP