ЮЗДП се разделя с 4-ма пенсионери: Освобождават лидера на БСП Л. Милев, ексшефа на пожарната Г. Пармаков и бившия зам. директор В. Маринковски

15 Януари 2024 | 14:23
5 коментара
Общество
Благоевград
ЮЗДП се разделя с 4-ма пенсионери: Освобождават лидера на БСП Л. Милев, ексшефа на пожарната Г. Пармаков и бившия зам. директор В. Маринковски

Със заповед на директора на ЮЗДП Валентин Чамбов от днес с предизвестие за освобождаване са 4-има пенсионери от предприятието, който след около месец трябва да напуснат. Прекратени са договорните отношения с лидера на БСП Любен Милев, бившия шеф на Пожарната Г. Пармаков и бившия заместник-директор Василий Маринковски, освобождават още и една дама, достигнала пенсионна възраст.

 

От  предприятието съобщиха за пенсионирането на  четирима служители,които са придобили необходимите възраст и трудов стаж. Днес предизвестия са получили-Василий Маринковски , заемал поста на началник на отдел "Логистика", Георги Пармаков - гл. експерт по противопожарна безопасност,Любен Милев- началник на отдел "Държавна собственост" и Анелия Динева -била вътрешен контрол.

Маринковски и Динева са дългогодишни служители на ЮЗДП.

Георги Пармаков зае длъжността в ЮЗДП след като се пенсионира като директор на Регионалната дирекция по пожарна безопасност в Благоевград. А Милев бе назначен  след като бе заместник-кмет на Община Благоевград по време на кметуването на Томов.

Добавени коментари

Елешница публикува:
16 Януари 2024 | 19:10
Време е и директори да се сменят, първи Клечов - Марципане, само краде и ДГС Елешница е на загуба
истината публикува:
16 Януари 2024 | 10:49
ЗАРАДИ МИЛЕВ И ДРУГИ 2 ,3 ЧОВЕКА КОИТО ТЪРЧАХА КАТО ЛУДИ ДА СЕ НАМЕСТЯТ НА ЗАПЛАТА ,БСП ЗАГУБИ СВОЯ АВТОРИТЕТ. МОЛЯ ,НЕ ГИ СВЪРЗВАЙТЕ ПОВЕЧЕ С ТАЗИ ПАРТИЯ. ТЕ НАНЕСОХА ГОЛЕМИ ЩЕТИ ,НО ПАРТИЯТА ЩЕ СЕ СПРАВИ .
Още требва публикува:
15 Януари 2024 | 22:35
Браво ! Държавата за това е дала пенсия! Път на младите и образовани хора ! Е там май са много с парашутите та вижте кой отговаря и кой не и се пази от приятели продажни!
Горски публикува:
15 Януари 2024 | 22:14
Ох, колко хубава новина, най- после да се махат тези гниди от държавната хранилка, поздравления господин Чамбов! Особено за милиционера Милев.....
Герб публикува:
15 Януари 2024 | 18:10
Направили пределната възраст от 63 години

Добавете Вашия коментар

TOP