Италия: Българка шофира в насрещното и си ряза вените

19 Октомври 2022 | 20:31
0 коментара
Криминално
Италия: Българка шофира в насрещното и си ряза вените

Българка шофира половин час в насрещното движение на магистрала в Северна Италия, блъсна полицейски коли и си преряза вените, предавайки директно в социалните мрежи, като протест срещу поскъпването на живота, съобщава „Месаджеро”.

Младата жена работи за „Амазон” и има 8 хиляди последователи в Инстаграм.

С протестни плакати, опънати на задното и предното стъкло на „Форд Фиеста” жената на име Памела, която е с български произход, карала по магистрала А28 в участъка между Порденоне и Годега с 30 км в час в насрещното движение, създавайки риск за останалите на пътя.

След като силите на реда се опитали да я спрат, тя блъснала две полицейски коли, после пред очите на полицаите си прерязала вените на едната ръка с бръснарско ножче и след това се опитала да избяга.

Триумфът на Мелони, носещ безпокойство и тревога

През цялото време жената, която същия ден навършила 26 години, предавала протестната си акция в канала си в Инстаграм.

В плакатите, опънати на автомобила тя обяснява, че е бездомна и едва свърза двата края:

„Всяка вечер се чудя къде да спя и съм сред най-големите късметлии. Ако не е тази кола, трябва да плащам поне 50 евро на вечер, дори и с цикъл няма къде да се измия. Чувствам се унизена от моето правителство”, посочва младата жена и добавя: „Убивате ни! Стига!”

„Парите ми свършват и нямам какво да губя”, признала предния ден тя от банята на евтин хотел: „Искам да направя това за всички: отивам от Порденоне до Милано с 30 на час”.

В крайна сметка младата жена е откарана с линейка в болница в Конеляно. Случаят е предаден на прокуратурата в Тревизо. Заплашват я наказателни и административни санкции заради съпротива срещу длъжностно лице, нанасяне на щети чрез нарушаването на правилата за движение и блокирането на магистралата, а също и за отказа да спре при полицейски сигнал.

 

Добавете Вашия коментар

TOP