Истории с най-скъпо продадена девственост

24 Февруари 2016 | 07:35
0 коментара
Любопитно
Истории с най-скъпо продадена девственост

Продажбата на “първата нощ” не се различава особено от проституцията, защото момичето, което планира да продаде девствеността си на търг, прави това за пари. Най-често младите жени, които продават девствеността си, имат отчаяна нужда от финанси, и затова предприемат такива мерки. И така вижте колко може да струва една девственост, пише Другите новиниЕлизабет Рейн, 27 години (3-то място) 



Студентката в медицински колеж си създава уеб сайт, посветен на предложението и за продажба на девствеността. Елизабет твърди, че 30 % от сумата, която ще получи, ще похарчи за благотворителност (за финансиране на образованието на жени, които живеят в слабо развити страни).

Също така на сайта си момичетата публикува и свои откровени снимки. През 2014 г. цената достига е 801 хиляди долара, но, за изненада на всички, Елизабет се отказва, а сайтът и е закрит.


Грасиела Ятако, 18 години (2-ро място)



През 2005 г., перуанската манекенка се изправя пред огромни предизвикателства в живота: едновременно се разболяват нейната майка и брат. Близките на Грасиела се нуждаят от скъпо лечение, но момичето не може да плати, така че се решава на тази важна стъпка.

Тя решава да продаде девствеността си чрез онлайн търг. Един бизнесмен от САЩ бил готов да плати $ 1.5 милиона за невинността на 18-годишното момиче, но Грасиела изведнъж изоставя идеята си. По-късно г-ца Ятако признава, че с този акт се опитва да привлече вниманието на обществото към проблема с бедността на населението на Перу.


Натали Дилън, 22 години (1-во място)



През 2008 г. момичето излага за продан девствеността си на онлайн бордея Moonlite Bunny Ranch.

За идеята си Натали разказва по време на токшоу на Хауърд Стърн. Един мъж предложил на момичето $ 3,7 милиона. Според непотвърдена информация, Натали успява да продаде правото на първа нощ за 2,8 милиона евро.

Добавете Вашия коментар

TOP