Истински екшън между две петрички групи заради канабисова нива

21 Септември 2016 | 08:25
0 коментара
Криминално
Истински екшън между две петрички групи заради канабисова нива

Истински екшън между две петрички групи завърши с един ранен и 6-има арестувани. Инцидентът се разиграл миналата вечер около 21 ч. и вдигна на крак полиция и медици, след като е подаден сигнал за пребит младеж в планина Огражден над село Чуричене.

На мястото са изпратени екипи на ФСМП - Петрич и полиция. Целият посинен, с травми по главата и тялото е открит 23-годишният К. Сухаров от Петрич. Той е транспортиран в петричката болница, прегледан е от специалистите, които след рентгенова снимка установили, че единият му крак е счупен. Младежът е настанен вечерта в ортопедия, където кракът му е гипсиран. Вчера сутринта представил личната си карта да го отпишат от отделението и заминал за софийска болница. Разбра се, че той е бил с двама приятели в планината над село Чуричене, където са засечени от друга група петричани. Приятелите на К. Сухаров - Мишел и Кафу, успели да избягат, но той е спипан от групата и е пребит.

В ареста на полицията в Петрич са задържани Г. Пройков от с. Беласица, С. Липийски и Р. Тренков от Първомай и петричаните Хр. Бахтерлиев и Н. Руйков. По-късно е установен и отведен в полицията и Г. Ташков-Джак от Първомай, като се разследва участието му в групата.

Според запознати се разследва скандал за канабис. Предположенията са, че К. Сухаров и приятелите му са били в чужда канабисова нива, в която реколтата била готова за прибиране.

Засега от полицията не дават официална информация, работи се по случая.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP