Инсп. Димитър Николов пое "кормилото" на КАТ - Благоевград

11 Октомври 2018 | 16:01
1 коментара
Общество

Инспектор Димитър Николов поема управлението на КАТ „Пътна полиция” Благоевград, научи Pirinsko.com

Той е назначен за временно изпълняващ длъжността със заповед на директорът на ОД на МВР в Благоевград ст. комисар Николай Хаджиев.

Инспектор Димитър Николов, който бе сред топ криминалистите в полицейската дирекция на Благоевград и с блестящата си работа в КАТ спечели доверието на шефа Н. Хаджиев сяда на стола на досегашния временно изпълняващ длъжността на КАТ „Пътна полиция” Благоевград, главен инспектор Петър Овнарски.

В началото на м. юни т.г, той бе назначен на мястото на Данаил Стоицов.

Припомняме, че Д. Стоицов бе задържан след зрелищна акция на ДАНС и прокуратурата. Срещу Стоицов бяха повдигнати три обвинения.

Първото е за незаконно притежаване на оръжие и патрони, второ – престъпление за подкуп, затова, че е изискал и приел от различни лица 5300 лева, както и вещи и услуги с имуществен характер, изразяващи се в предварително запазване на комбинация от цифри за  регистрационни табели, като е получил облага от определени лица.

Третото престъпление е по служба за това, че на 4 май тази година си превишил правата,  като осигурил конвой на тежкотоварен камион да стигне от Дамяница до село Бело поле без за това да е уведомен Областно пътно управление, като по този начин е спестено плащането на пътна такса.

Добавени коментари

Гражданин публикува:
11 Октомври 2018 | 18:21
Страхотен човек, ако е вярно това .... евала.

Добавете Вашия коментар

TOP