Инж. Костадин Стойков: Радвам се, че избирателите имат все по-високи изисквания към кандидатите за депутати и настояват да виждат дела

07 Ноември 2021 | 17:44
0 коментара
Политика
Инж. Костадин Стойков: Радвам се, че избирателите имат все по-високи изисквания към кандидатите за депутати и настояват да виждат дела

Кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС инж. Костадин Стойков поема ангажимент към избирателите, че няма да прекъсне диалога с тях, ако бъде избран за народен представител.

„Проблемите, които продължаваме да обсъждаме, са извадка на общата картина в страната към този момент. Тяхното решаване идва именно с ясни управленски механизми, каквито ГЕРБ вече доказа, че може да предлага и изпълнява в тежки ситуации“, посочва инж. Стойков.

По думите на кандидата за депутат активността на гражданското общество също е определяща за едно разумно управление на местно и национално ниво. Хората искат да виждат резултати, да се уверят в професионалния път на кандидата за депутат досега и начина на работа, а не да чуват добре формулирани послания. Това се откроява в разговорите, които се случват в хода на кампанията.

„В работата си винаги съм оказвал съдействие на гражданите, отнасял съм се с нужната отговорност към поставени въпроси и проблеми. Радвам се, че когато сега се срещаме, те открояват именно това мое отношение. Така работя, така ще продължа и като народен представител“, категоричен е инж. Костадин Стойков.

Добавете Вашия коментар

TOP