Информационен бюлетин за възникналите произшествия на територията на ОДМВР Благоевград

07 Ноември 2023 | 12:05
0 коментара
Криминално
Благоевград
Информационен бюлетин за възникналите произшествия на територията на ОДМВР Благоевград
През изминалото денонощие на територията на областта са станали две ПТП.

На 06.11.2023 г. около 16:20 часа на пътя между с. Гърмен и с. Дъбница, лек автомобил „БМВ“ с 29-годишен водач от с. Кочан, предприемайки изпреварване без да се убеди, че не го изпреварва друго МПС е блъснал, намиращ се в ляво от него и извършващ изпреварване лек автомобил „Фолксваген Голф“. С охлузна рана на главата и контузия на гръдния кош е пострадал 20-годишният водач на лекия автомобил „Фолксваген Голф“, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. На двамата водачи са направени проби с технически средства за употреба на алкохол, които са отрицателни.

На 06.11.2023 г. около 19:40 часа, лек автомобил „БМВ“ с 39-годишен водач от гр. София, движейки се по ул. „Рила“ в гр. Благоевград към с. Еленово не се е съобразил с широчината на платното за движение и необходимото странично разстояние и с предната лява част е блъснал насрещно движещ се лек автомобил „БМВ“. При инцидента, с контузия в областта на врата е пострадал 39-годишният мъж, който е настанен за наблюдение в МБАЛ-Благоевград. Направените му проби с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества са отрицателни.

Оперативна обстановка в района на действие на РДПБЗН-Благоевград

За периода от 08:00 часа на 06.11.2023 г. до 08:00 часа на 07.11.2023 г. в звената за ПБЗН при РДПБЗН - Благоевград са регистрирани 3 сигнала за произшествия.

Ликвидирани са 1 пожара. С преки материални щети 0 пожара. Без нанесени материални щети са възникнали 1 пожара. Извършени са 2 спасителни дейности. Лъжливи повиквания 0. При пожарите е пострадал 0 гражданин.

Добавете Вашия коментар

TOP