Информационен бюлетин на МВР за област Кюстендил

12 Юни 2023 | 12:13
0 коментара
Общество
България
Информационен бюлетин на МВР за област Кюстендил

2 бързи полицейски производства са образувани вчера в РУ Дупница за управление на нерегистрирани мотоциклети от водачи, които не притежават

СУМПС. Единият е 62-годишен и е установен в с. Крайници, а другият е 44-годишен и е установен в Дупница. За случаите е уведомена прокуратурата.

Бързо полицейско производство е образувано в РУ Дупница за управление на мотоциклет след употреба на алкохол. 20-годишният водач е проверен в с.Крайници в края на миналата седмица. При направения тест дрегерът е отчел резултат 1.67 промила алкохол в издишания въздух.Водачът е задържан с полицейска заповед. За случая е уведомен дежурен прокурор.

36-годишен водач на л.а. „Хонда“ е задържан през изминалата нощ от кюстендилски полицаи за управление след употреба на алкохол.Проверката е извършена на ул. „Цар Освободител“ в града, дрегерът е отчел резултат 1.38 промила алкохол в издишания въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

36-годишен водач на л.а. „Хонда“ е задържан в края на миналата седмица в РУ Кюстендил, при извършена проверка полицаите установили, че управлява след употреба на наркотично вещество. Досъдебно производство е образувано по случая, на водача е взета кръв за анализ. Уведомена е прокуратурата.

Скандал между двама 24-годишни мъже е възнискнал в края на миналата седмица в с. Бабино, единият е управлявал л.а. „Форд“, другият – „Фолксваген“. Последвало сбиване и поразяване на единия автомобил – счупени са стъклата на форда. Местопроизшествието е обслужено от дежурна полицейска група. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Бобов дол, уведомена е прокуратурата.

52-годишен мъж е пострадал при инцидент в дома си в Бобов дол в края на миналата седмица, при посещението на местопроизшествието служителите са иззели капсул детонатор и 4 взривени батерии. Пострадалият е настанен в дупнишка болница без опасност за живота е. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Кражба на л.а. „Ауди“ е заявена в РУ Дупница в края на миналата седмица. По данни на заявителя деянието е извършено за времето от 18.30 ч на 9 юни до 7.40 ч на 10 юни от с. Крайници. По случая е образувано досъдебно производство, уведомена е прокуратурата.

2 пожара са гасили в края на миналата седмица екипи на РСПБЗН – в Кюстендил късо съединение е причинило запалване в микробус, автомобилът е унищожен и инструментите в него, в с. Големо село пожарът е възникнал на паркинг, унищожени са 2 автомобила. Няма пострадали хора.

Добавете Вашия коментар

TOP