Информационен бюлетин на МВР за Кюстендил и Бобов дол

21 Февруари 2024 | 10:08
0 коментара
Криминално
Кюстендил
Информационен бюлетин на МВР за Кюстендил и Бобов дол

54-годишен кюстендилец е задържан снощи в с. Слокощица за управление на МПС след употреба на алкохол. Служителите извършили проверката на л.а. „Мерцедес“ малко след 22.00 ч. Направеният на водача тест за употреба на алкохол е отчел резултат 1.38 промила алкохол в издишания въздух, взета му е кръв за анализ. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомена е прокуратурата.

Досъдебно производство е образувано вчера в РУ Кюстендил за управление от неправоспособен водач на нерегистриран мотоциклет. Проверката е извършена от служители на реда в с. Граница, а водачът е 16-годишен водач от с. Слокощица. За случая е уведомен дежурен прокурор.

Кражба на гуми за товарен автомобил от двор на къща в с. Мламолово е заявена вчера в РУ Бобов дол. По данни на собственика щетата надхвърля 3500 лв. По случая е образувано досъдебно производство, уведомена е прокуратурата.

6 пожара, причинени поради небрежност, са гасили вчера екипи на РСПБЗН в областта. Щети не са допуснати. Оказано е съдействие на медицински екип да обслужи пациент.  

Добавете Вашия коментар

TOP