Информационен бюлетин на МВР за Кюстендил

13 Март 2024 | 10:23
0 коментара
Криминално
Кюстендил
Информационен бюлетин на МВР за Кюстендил

Снощи кюстендилски полицаи са задържали 50-годишен водач на л.а. „Сеат“ за управление след употреба на алкохол.  Проверката е извършена на ул. „Бунар Хисар“ в града. На водача е направен тест с техническо средство, резултатът е 2.41 промила алкохол в издишания въздух. Бързо полицейско производство е образувано по случая, уведомена е прокуратурата.

Вчера в РУ Кюстендил е постъпил сигнал за увредена фасада и стоманобетонна плоча на помощна сграда в частен имот в града. Извършен е оглед на място от дежурна полицейска група, започнато е досъдебно производство. Уведомена е прокуратурата.

Вчера при пожар в къща е пострадала 84-годишна жена. Сигналът за пожара е постъпил в РСПБЗН – Кюстендил, в 16.52 ч. Причина за възникването на пожара е техническа неизправност на газова бутилка. Произшествието е обслужено от 2 противопожарни екипа. Газовата бутилка е угасена и изнесена на безопасно място, изведената възрастна жена е обслужена от екип на ЦСМП – с изгаряне на двете длани и лицето е. Отказала е хоспитализация, освободена е за домашно лечение.

Добавете Вашия коментар

TOP