Информационен бюлетин на МВР за Бобов дол, Кюстендил, Дупница и Рила

29 Януари 2024 | 10:48
0 коментара
Криминално
Кюстендил
Информационен бюлетин на МВР за Бобов дол, Кюстендил, Дупница и Рила

В края на миналата седмица служители на РУ Бобов дол са иззели незаконно притежавана ловна пушка. Процесуалните действия са осъществени в къща в с. Мала Фуча, ползвана от 64-годишен мъж с постоянен адрес в столицата. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомена е прокуратурата.

Бързо полицейско производство е образувано в РУ Дупница в края на миналата седмица за управление на нерегистрирано по законовия ред МПС – 57-годишен мъж   е установен в  с. Бистрица да управлява мотоциклет „Хонда“. За случая е уведомена прокуратурата.

Бързо полицейско производство е образувано в РУ Дупница в края на миналата седмица за управление на МПС след употреба на алкохол. 60-годишният водач на л.а. „Пежо“ е проверен в с. Червен брег, направен му е тест с техническо средство, а резултатът е 2.29 промила алкохол в издишания въздух. Водачът е задържан с полицейска заповед. За случая е уведомена прокуратурата.

В събота в РУ Дупница е заявена кражба на лични вещи – раница с мобилен телефон, книга, очила, студентска книжка, притежание на монголски граждани, пътуващ с влака София - Благоевград. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.

Кражба на акациеви дървени колове и монтиран върху тях електропастир  от имот в Кочериново е заявена в РУ Рила в края на миналата седмица. Дежурна полицейска група е извършила оглед на място, досъдебно производство е образувано по случая, уведомена е прокуратурата.

Вчера служител на НП „Рила“ е подал сигнал в РУ Рила за открита мъртва дива коза в местността „Кирилова поляна“. Дежурна полицейска група е извършила оглед на място, трупът на животното е изпратен за аутопсия, образувано е досъдебно производство по случая, уведомена е прокуратурата.

Кражба на златни накити от апартамент в Кюстендил, счупени стъкла на кафене и на лек автомобил са заявени в края на миналата седмица в полицията в града. Местопроизшествията са обслужени от дежурна полицейска група. Образувани са досъдебни производства по случаите, уведомена е прокуратурата.

Добавете Вашия коментар

TOP