Информационен бюлетин на МВР-Благоевград

21 Септември 2023 | 10:50
0 коментара
Криминално
Благоевград
Информационен бюлетин на МВР-Благоевград
ПТП: На 20.09.2023 г. около 08:40 часа на бул. „Св. Димитър Солунски“ в гр. Благоевград, лек автомобил „Опел Вектра“ с 65-годишен водач от гр. Кюстендил, избягвайки удар в движещ се пред него и намалящ скоростта си лек автомобил, е завил рязко в ляво и се е ударил в лек автомобил „Опел Астра“.

При инцидента няма пострадали хора.

Нанесени са леки материални щети на двата автомобила.

На водачите са направени проби с технически средства за употреба на алкохол, които са отрицателни. На 20.09.2023 г. около 17:15 часа в РУ-Гоце Делчев е получен сигнал от ФСМП-Гоце Делчев за постъпило лице, което е пострадало при ПТП.

От полицейските служители е установено, че около 16:30 часа на същата дата в дворно място на фирма в с. Абланица, движейки се от вход на индустриална сграда към ул. „Елин Пелин“, 62-годишна жена се е спънала в неравност на земята и е паднала, като ръката й е попаднала под задната лява гума на преминаващ автобус „Мерцедес Спринтер“.

В резултат на инцидента пешеходката е пострадала с фрактура в областта на лявата китка на ръката и след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение.

На 64-годишния водач на автобуса е направена проба с техническо средство за употреба на алкохол, която е отрицателна.

Добавете Вашия коментар

TOP