Инциденти в Симитли и Сандански

22 Април 2024 | 12:36
0 коментара
Криминално
Благоевград
Инциденти в Симитли и Сандански

Възрастен шофьор е предизвикал пътен инцидент. Отнел е предимство с автобус "Сетра" и е ударил насрещно пътуващ автомобил "Пежо".

От полицията в Благоевград информираха, че сблъсъкът е станал на пътя между Симитли и село Черниче. 64-годишният автобусен шофьор е навлязъл частично в насрещната лента. С комоцио и разкъсно-контузни рани по главите и крайниците са пострадали водачът на леката кола, който е на 19 години, а също и негов 16-годишен спътник и съгражданин. Те са настанени за лечение в МБАЛ-Благоевград без опасност за живота. На двамата водачи са направени проби с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, които са отрицателни.

На улица "Тодор Каблешков” в Сандански са се сблъскали "Мерцедес, управляван от 29-годишен и "Пежо". Санданчанинът е отнел предимство. При инцидента е пострадала шофьорката на блъснатия автомобил. Тя е на 44 години, също от Сандански. С болки в областта на гърба е пострадала 15-годишна пътничка в "Мерцедес"-а“. На двамата водачи са направени проби с технически средства за употреба на алкохол, които са отрицателни.

Добавете Вашия коментар

TOP