Инцидент в Благоевград! Млад шофьор блъсна на пешеходна пътекa и зелен светофар джипито, д-р Мая Рабанова

27 Декември 2023 | 10:17
3 коментара
Криминално
Благоевград
Инцидент в Благоевград! Млад шофьор блъсна на пешеходна пътекa и зелен светофар джипито, д-р Мая Рабанова

Известната благоевградска лекарка, джипи на над 2000 благоевградчани, д-р Мая Рабанова  пострада, след като 22-годшиен шофьор, зад волана на Ситроен, я блъсна в района на „Младежкия дом“ в областния център, научи Struma.com. Инцидентът стана вчера около 16 часа. Д-р Рабанова пресичала пътното платно при зелен светофар и на пешеходна пътека, спазвайки правилата за движение на пешеходците, когато изведнъж върху нея връхлетял Ситроен-а на М. Божурски. Водачът спрял, но блъснал жената, която при падането счупила крака си, в областта на глезена.

 

Транспортирана е спешно в болницата, където е прегледана и по-късно изпратена за лечение в столичната клиника „Света Анна“. Няма опасност за живота и. Тестовете за алкохол и наркотици и на двамата участници в пътния инцидент са отрицателни.

 

Това е поредният инцидент с пешеходец, напоследък почти всяка седмица в полицията регистрират произшествия с пешеходци. Причината е несъобразената скорост, с която управляват водачите, несъобразяването с хлъзгавата пътна настилка и невъзможността им да спрат навреме, както и употребата на забранени субстанции зад волана. Разбира се има и инциденти по вина на пешеходците, които не спазват правилата на движение.

Добавени коментари

Ани публикува:
27 Декември 2023 | 15:43
Е защо в София,защото блатоевградските ортопедия са боклук.
д-р Менгеле публикува:
27 Декември 2023 | 14:41
И джипито е откарана на лечение в софийска болница, щото благоевградските са морги!
Боби публикува:
27 Декември 2023 | 12:07
Решението е да се направят искуствени неравности на всяка пешеходна пътека!

Добавете Вашия коментар

TOP