"Има такъв народ" на Сл. Трифонов и "Републиканци за България" на Цв. Цветанов превземат цели структури на ГЕРБ в Пиринско

13 Февруари 2021 | 20:02
29 коментара
Политика

ПП "Има такъв народ" на Слави Трифонов и ПП "Републиканци за България" на Цветан Цветанов превземат цели структури на ГЕРБ в 1-ви МИР - Благоевград. Областният координатор на ПП "Има такъв народ" в Пиринско адв. Илко Стоянов не се спира пред нищо и действа безкомпромисно.

Той създаде структори на партията на Слави във всички 14 общини в областта, като консолидира успешно протестен и наказателен вот срещу управляващите със заявка за двама Народни представители в следващия парламент.

Председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов пък очаква силна подкрепа за партията в Благоевградска област.

Той се довери на бившите кметове на Благоевград Атанас Камбитов, на Банско Георги Икономов и на Санднски Кирил Котев, както и на общински съветници от ПП ГЕРБ в Благоевград, Банско, Гоце Делчев, Гърмен, Кресна, Сандански, Струмяни Разлог и Сатовча.

Сред поддръжниците са бивши и настоящи полицаи, както и служители на държавните горски стопанства в Пиринско, където дълги години Атанас Камбитов кадруваше, а днес ги контролира чрез инж. Сашко Попов, директор на Регионалната дирекция по горите ( РДГ) - Благоевград. Припомняме, че през изминалата седмица председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов, зам.-председателят Павел Вълнев, областният координатор Атанас Камбитов, общинският координатор на Банско, Георги Икономов и общинският координатор на Сандански, Кирил Котев откриха партийни офиси и се срещнаха с членове и симпатизанти в областта.

За да се привлече медийно внимание, нужно за социологията, в която към момента не влиза ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов непрекъснато повтаря, че са събрани около 30 000 подписа за регистрацията на партията, при положение, че са нужни 9 900.

Също така приканва Областния координатор на ГЕРБ-Благоевград Андрей Новаков да излезе на публичен диспут с областния ръководител на Републиканците Атанас Камбитов.

„Искам да видя как областният ръководител на ГЕРБ – Благоевград ще застане в един публичен диспут с областния ръководител на Републиканци за България. Единият е направил много, а другият е получил много. Атанас Камбитов даде силна подкрепа за сегашния координатор на ГЕРБ. "Аз съм убеден, че жителите могат да преценят кой какво е свършил“ каза пред медиите в Благоевград Цветанов.

"Има такъв народ" (ИТН) на Слави Трифонов и "Републиканци за България" (РБ) на Цветан Цветанов се борят за преразпределение на гласовете на ГЕРБ и на тези срещу ГЕРБ, въпреки че лидерите им по един или друг начин - лично, институционално или скрито, по-скоро или по-отдавна, са били свързани с Борисов и управлението му.

Най-големият шок след изборите на 4 април ще бъде, че няма да има доволни и щастливи политици. Този път разочарованията ще бъдат трудно прикрити. Нито ще стане толкова различно, нито пък ще бъде същото. Във всички ще надделее онзи страх, че ще останем дълго време в изборна, респективно несигурна ситуация.

Да не забравяме, че предстоят и президентски избори. Няма да има много усмихнати лица!!!

Добавени коментари

запомни българино публикува:
15 Февруари 2021 | 14:55
Няма връщане и Божков се развихри всички срещу ГЕРБ всички срещу тези недоразумения дето ще преключат много скоро като НДСВ
Петър Келеман публикува:
14 Февруари 2021 | 20:53
Боклуци! Ще ви намерим, ей! Знаем кой пише тук! Общината е наша, кмета е наш, в ръчичките сте ни! Мизерници, почваме ви! Ще съжалявате че сте се родили!
Чудно! публикува:
14 Февруари 2021 | 20:05
Роска с най-много почитатели?!?! Значи е много обичана. А коментарите под статията -блокирани??? Би трябвало да е отворено за коментари.Там ще бъдат страхотни хвалебствия,пожелания,възхищения...и какво ли не още.Отворете ги бре хора,ще има повече коментари отколкото тук,като за любим човек.Това ще ѝ донесе повече слава и гласове за изборите. Интересно-събрала най-много одобрения,а коментарите забранени-и-и?! И това се практикува за най-обичните хора.
до рязаните помашки бесеп.едерасти от Благоевградско публикува:
14 Февруари 2021 | 11:25
А бе селтаци, вашият край беше най-западанал и изоставен от гнусните русофилистици от БКП-БСП-ДС! За последните 10 години се направиха ЧУДЕСА в Югозападна България и то БЛГАОДАРЕНИЕ НА ГЕРБ и БОЙКО БОРИСОВ. Когато пътувахме лятото по тошово време с родителите ми за Банско или Добринище ни трябваха 4-5 часа с Ладата от София. През 1986 отидохме и до Гърция. Пътищата бяха горски пътеки, пресичани от овце, коне, кози и крави! Къщите ви бяха чисти палатки в сиво. Това ли искате пак бе, рязани неблагодарни помаци?! Или икате пак да се пишете, както БСП ви готви, за Македонци. Ами рещшете какви иската да сте най-накрая, боклуци щибани! Цветанов е един евтин боклук, който се опитва в стула на болшевиките да плаши хората. НЕ той, БОЙКО БОРИСОВ превърна буренясалия ви край в цветна градина!
Мутри вън публикува:
14 Февруари 2021 | 10:56
Колди ти ли плашиш бе сопол ти или чйосовете . Кой плашите бе искате хората да гласуват за Мацурев за да вземете седем милиончета да асвалтирате и проектирате . Така ли цел живот ще я караме. Време е да сложим край на тази порочна практика. Стига! Край! Нека Банско един път завинаги се управлява от истински хора като покойният Александър Краваров.
Петър Келеман публикува:
14 Февруари 2021 | 10:01
Боклуци само да видя още веднъж коментари против братята или Кадев, ще ви търсим и ще ви намерим, ясен ли съм? Без братята Кадев нямаше да стане кмет, ние ви спасихме от игото на Икономов! Разбрира се че сега Кадев работи с братята, както работи и с други бизнесмени за да потръгнат най сетне нещата в общината! Искам да си затваряте устата и да не ми пишете глупости в интернет, че накрая ще ни ядосате и знаете какво ще стане! Икономов е бита карта!
Стоил публикува:
14 Февруари 2021 | 09:52
В Банско махнахме Икономов за добро уж, пък сега братята дърпат конците на мекия Кадев. Тове не става за кмет, да тропне на масата, да им дърпа ушите на наркосите. А той - сички поръчки за тях. Борисов за това го подкрепя, че се знае с тях, от едно място са се пръкнали. А Герб Банско е разтурено, и малкото дето уж са с Мацуревия вече преговаряя с Икономов.
всички заедно срещу герб публикува:
14 Февруари 2021 | 09:36
както всички бехме заедно срещу котев икономов и камбитов днес всички заедно срещу борисов идва края на герб и това го знае всеки нека бъдем заедно срещу мафията
Blg публикува:
13 Февруари 2021 | 22:18
Ама вие сериозно ли ще гладувате за циркаджията Слави? Той ли да ни управлява? И с кой? Политиката не е концерт, трябва капацитет, не балет и оркестър
РАЗЛОГ публикува:
13 Февруари 2021 | 21:52
Разлог се моли за доктор копанарова болна е с коронавирус дано прескърца бабето
кога как и кой публикува:
13 Февруари 2021 | 21:46
как динев и мацурев ще станат отново депутати как? от къде гласове? математиката е точна наука 2+2=3 щом партията нареди герб ще има трима депутата водача стефан апостолов и росица димитрова трима другото е пародия и пълнеш отнасясе и за дана савеклиева, илиян георгиев и бисер михайлов
Д-Р Пандев публикува:
13 Февруари 2021 | 21:41
Манипулация и лъжа е, че БСП ще прави коалиция с ГЕРБ!ГЕРБ са напълно изчерпани, те нямат капацитет да променят нещо. Не могат да предложат нищо ново. ГЕРБ предлагат още от същото.Голяма част от обществото иска промяна, а БСП вече е показала, че може да направи тази промяна.
ГЕРБ публикува:
13 Февруари 2021 | 21:31
Цветанов разчита на партийните структури, които е градил в полза на ГЕРБ и сега иска да привлече в своя полза. Те обаче не са религиозни секти, за да разчита на вярност, а клиентелистки общности, които по правило следват по-силния. Така че дори да успее да предизвика "бунт на кораба", той няма да доведе до подкрепа на РБ, а до партиен разпад, в който всеки се спасява поединично.
"Има такъв народ" публикува:
13 Февруари 2021 | 21:31
Партия "Има такъв народ" няма да работи в следващия парламент с формациите, които присъстват в настоящия. Това обяви зам.-председателят на партията Тошко Йорданов по време на онлайн среща с Българската стартъп асоциация. "В политически план ще работим с партии, надявам се, които влязат - други, а не тези, които са вътре. Тези от статуквото - някак си не е морално, хора, които смятаме за престъпници и хора, които смятаме за некадърни, да работим с тях", каза Йорданов
Ролята на Цветанов публикува:
13 Февруари 2021 | 21:27
Тази свързаност играе най-лоша шега, разбира се, на Цветанов, който години наред беше дясна ръка на Борисов. Но и повече от това - негово "второ аз", което всячески се стреми да прилича на първото. И едва ли някога може да се превърне в нещо различно. Така че, ако гласуваш за РБ, пак ще гласуваш за ГЕРБ, но в изпълнението на "втория състав".
крайййййййййй публикува:
13 Февруари 2021 | 21:23
Това е краят на ГЕРБ. Това е краят на Борисов. Това е краят на всички политически номади които през годините забогатяха благодарение на Бойко
Мария Данчова публикува:
13 Февруари 2021 | 21:22
Троловете на Цветанов се включиха мощно в мрежата
жител публикува:
13 Февруари 2021 | 21:21
И Венци Гърменов от Бане ли се е изтипосал там?
До: Аргиров публикува:
13 Февруари 2021 | 21:18
Стоянов е бита карта! След поразиите на Котев, и продължение от него - повече няма да кметува! Оставка!
lebedo публикува:
13 Февруари 2021 | 21:04
petrich ke glasuva za ilko stoqnov
asen nakov публикува:
13 Февруари 2021 | 21:02
v kresna bsp bie gerb vinagiiiiiiii
Явор Аргиров публикува:
13 Февруари 2021 | 21:01
В Сандански ГЕРБ ще загуби всичко. ВМРО ще бъде първа политическа сила. Кмета Наско Сточнов ще забие пирон в ковчега. Котев ще събере герберския вот за партията на Цветанов а неговото гуро Сашо Манолев преключи с къщата за гости, без никакъв авторитет. Мутрите вън и партията на Слави разклащат мощно гробарите. БСП И ГЕРБ с равен резултат едните последни а другите предпоследни.
Бай тошко публикува:
13 Февруари 2021 | 20:49
Тези на снимката до Цветанов са за последно във власттаили поне така изглежда...
заради 7 млн гласувай за мацурев публикува:
13 Февруари 2021 | 20:48
ване дане и я че земем 7 милиона отпуснати да накараме людето да гласуват за сашо мацурев ; обещали 600 гласа на дпс на бсп на слави миле бабин таската че собере за воля и да не забравяме мутафоне за републиканците и шамби и люби краваров герб банско 1700 гласа лека нощ ;
Лили публикува:
13 Февруари 2021 | 20:43
Мацурката гледа много тъпо, хехе види му се края
gerb pada pogolovno v bansko публикува:
13 Февруари 2021 | 20:36
v bansko mazureviq she gleda narodnoto sobranie pres kriv makaron na prednite izbori sichki beha sreshtu ikonomov a sega sichki sreshtu macurev taka beshe edno vreme vlado kolchagov i gosho ikonomov preebaha cane kravarov macurev po sashtiq nachin ikonomov i sega ide vidov den ikonomov prevze gerb i to s mnogo ludeto razbraha che po dobre motofone da e kmet ot kolkoto kadev kukla na konci na gipsovete
trenev публикува:
13 Февруари 2021 | 20:28
slynce gree sneg vali ilko stoqnov ke e deputat ha nazdrave petrich
ПАСКОВ публикува:
13 Февруари 2021 | 20:26
В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ НЯМА СТРУКТУРА НА ГЕРБ ЗАРАДИ САВЕКЛИЕВА ВСИЧКО Е РАЗБИТО НЯМА ГЕРБ И ДОКАТО САВЕКЛИЕВА Е В ГЕРБ ТАКА ЩЕ БЪДЕ КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ТАЗИ ПОЛИТИЧЕСКА ПЕДЕРАСТИЯ В ГРАДА КОЙ? МОЖЕБИ И ЦВЕТАНОВ И АНДРЕЙ И КРАСИ ВЕЛЧЕВ И ПАУНОВ ЗАЩОТО ВСИЧКИ ТЕ ЗНАЕХА ЧЕ ГЕРБ В ГРАДА СЕ РАЗПАДНА ОЩЕ ПРЕДИ 4 ГОДИНИ ПАРТИЯ БЕЗ ОБЩИНСКИ ЛИДЕР СЕГА НА КОЙ ЩЕ РАЗЧИТАМЕ НА ШАПКОВ ЕМИ ТОЙ СИ Е ЧОВЕК НА ЦВЕТАНОВ
Митко Танев публикува:
13 Февруари 2021 | 20:21
Партията на Слави в петрич ще вземе три хиляди гласа. Динев е под въпрос да стане депутат. Мутри вън на Мая Манолова ще го разбие. Стоян Божинов ВМРО да изброявам ли още БСП Демократична България, партията на Цвъки всички срещу ГЕРБЕРА

Добавете Вашия коментар

TOP