Илко Стоянов: Гласувах за бъдещето на Благоевград и за нов модел на управление!

27 Юни 2021 | 11:13
0 коментара
Политика

Не гласувах просто за това кой да бъде кмет. Гласувах за бъдещето на Благоевград. Имаме шанса в нашия град да покажем един нов модел на управление и на развитие, но всичко зависи от избирателите. Това заяви днес кандидатът на ПП „Има такъв народ” за кмет на община Благоевград – Илко Стоянов. Той говори пред медиите веднага, след като упражни своето конституционно право да гласува.

Кандидат-кметът призова хората да излязат и да гласуват. Да го направят не за това коя ще бъде личността, която ще стане кмет на Благоевград, а за това как да определим заедно бъдещето си и за едно ново начало. „Изборът е в ръцете на хората, каквото решат те, това ще се случи. Тези избори са интересни и различни, те могат да дадат нова посока на развитие на нашата община”, каза още Илко Стоянов.

Той коментира и машинното гласуване. Според него това не е проблем, защото всеки може да се справи в момента, в който преодолее психологическата бариера, която има в себе си. „Виждате, че става за секунди, много бързо. Чухте и членовете на комисията, че хората се справят отлично, като това важи дори за 80-90-годишни жители на общината”, допълни Илко Стоянов.

Добавете Вашия коментар

TOP