Илко Стоянов, цялото Ви поведение е фейк! Защо продължавате да лъжете и да си правите фалшив PR?

10 Октомври 2023 | 09:49
8 коментара
Общество
Благоевград
Илко Стоянов, цялото Ви поведение е фейк! Защо продължавате да лъжете и да си правите фалшив PR?

Уважаеми благоевградчани, уважаеми читатели на  VIP Media Press, бившият кмет на Благоевград Илко Стоянов се гордее със състоянието на Градската градина, със счупените пейки, счупените плочки, липсващи павета и счупените кошове.

Градска градина 2

Дори пропагандира как я е облагородил!

В снимките направени днес 08.10.2023 година се вижда какво е състоянието на Градската градина в Благоевград. Бившият кмет Стоянов, обаче си прави PR, че видиш ли той бил направил нещо си.

Да, ама не!

Представете си щом „Облагородих Градската градина“ е предизборен слогън на Илко Стоянов и се хвали, а ние ви показваме какво е всъщност състоянието към днешна дата. Направете си изводите за другите неща с които парадира! Има ли с какво да се похвали, според вас?

Явно бившият кмет и благоевградчани живеят в паралелни вселени!

На фона на улиците с безброй дупки, тротоарите с изпочупени плочки, липсващите маркировки, детските площадки с повредени люлки и пързалки, Градската градина е едно от местата с най-малко проблеми в града!

Градска градина

През управлението си Илко Стоянов не направи нищо градивно, една дупка не запълни, една тротоарна плочка не положи. Може ли да отговори каква дейност е извършило общинското дружество „Благоевград строй ремонт“, което създаде с тази цел и колко заплатаджии има в него?

Илко Стоянов може би е единственият бивш кмет, който в момента е кандидат за кмет и който не може да се похвали с нищо градивно, което да е свършил в полза на гражданите на Община Благоевград. През неговото кметуване се наслушахме на оправдания и прехвърляне на вина върху други лица.

Уважаеми благоевградчани VIP Media Press ви съветва, да не се поддавате на инсинуации… Всичко е просто фалшив PR.

Единственото направено от него е посаждането на  цветя!

Цветя

Една от шахтите за поливане е със счупен капак и е опасна за децата!

Градска градина 5

Ще попитаме и къде изчезна табелата, която беше до паметника на Пейо Яворов?

Градска градина 17

Приятели, изборите наближават… Не забравяйте, че Благоевград това сте вие! Бъдещето на Благоевград зависи от избора на хората! Имате алтернатива! Благоевград е мисия! Трябва заедно да работим за Благоевград! / Източник : ВИП Медия Прес

Илко Стоянов - Фалшив PR

Добавени коментари

kiska публикува:
10 Октомври 2023 | 22:55
Уникално лекарство, което взриви интернет: то е многократно по-хладно от виагра и е напълно безопасно на всяка възраст. С него ще имате силна и дълга ерекция, много сперма и повишена издръжливост и тестостерон. Прочетете го сами------> https://mub.me/medik
Балтов публикува:
10 Октомври 2023 | 20:35
Илко е срам за града.... Да се хвали с нищо!!
Възмутен от тъпото ви сайтче публикува:
10 Октомври 2023 | 18:16
Жалко и недостойно оплюване на действащия все още и бъдещ кмет!!!
Пелето публикува:
10 Октомври 2023 | 16:34
Абе що се оглеждате у Бриндо?Той ли ви е виновен,че избрахте този шушукал Кафявия.Не знаехте ли,че не струва за нищо та тичахте като изоглавени да го изберете.Сега ви е кофти,ви сложи на оная си работа и кой виновен-Бриндо.Ай сиктер ви и пак си го изберете измамника Илко.
Исмет публикува:
10 Октомври 2023 | 16:28
При цялото ми уважение към кметската институция,тя не заслужава такъв рафиниран лъжец и измамник.Най-лошото е,че сам си е повярвал.Този ПРОВАЛ не бива да бъде допускан до никаква управленска институция.След него е съсипия.
Стига вече публикува:
10 Октомври 2023 | 12:24
Смешна работа. Това ли измислихте? Статията е мерило за възпитанието на жителите на Благоевград. Какво е виновен кмета, че на някои му липсват първите 7 години.
Весо публикува:
10 Октомври 2023 | 11:36
Илко е патологичен лъжец.
тцтц публикува:
10 Октомври 2023 | 10:28
Това ли успя да измислиш бе Бриндо? Една счупена пейка и цяла статия за това? Аз се чудя на служителите ти, ти си ясен, пазиш си имотите, ама те защо се продават да пишат такива смешни пасквили. Вие достойнство нямате ли бе плазмодии?

Добавете Вашия коментар

TOP