Илияна Йотова: Партиите нямат нито едно ново послание

22 Март 2023 | 12:57
0 коментара
Политика
България
Илияна Йотова: Партиите нямат нито едно ново послание

Аз не съм чула до този момент нито едно ново послание от страна на партиите, както и никаква промяна в стила, с който за съжаление свикнахме. Вместо за бъдещо правителство, за възможности да се намерят пресечни точки между различните формации - в център, вляво, вдясно, отново продължиха персоналните обиди и квалификации с теми, които не са в дневния ред на обществото. Това коментира във Велико Търново вицепрезидентът Илияна Йотова, която е гост и участва в тържествата в старата столица, предаде кореспондентът на БГНЕС.


Йотова подчерта, че партиите не обсъждат как да се справят с инфлацията, как да намалят цените на горивата, какъв тип икономика ще има България през следващите години, как да съхранят българския бизнес.

Йотова коментира и резултатите от доклада на Държавния департамент на САЩ, като посочи, че няма нищо изненадващо с в него, тъй като той е базиран на проучванията и изводите на много правозащитни, международни организации, на институцията омбудсман и др., които са вече известни.

„Ние втори ден чакаме позицията на тези партии, които искат да получат доверието на хората. Нека да се определят позицията по отношение на самата война и на изпращането на оръжия за Украйна“, коментира още тя след вчерашната позиция на служебния министър на отбраната Димитър Стоянов. /БГНЕС

Добавете Вашия коментар

TOP