Илиян Мицански: Трябва да играем по-добър футбол

13 Юни 2015 | 18:21
0 коментара
Спорт
Илиян Мицански: Трябва да играем по-добър футбол

Илиян Мицански източник: LAP.bg, Владимир Стоянов

След мача си казахме, че по някакъв начин в момента шансовете ни стават по-големи и като цяло трябва да играем по-добър футбол", заяви Илиян Мицански при завръщането на националния отбор от Малта, предаде репортер на БГНЕС.

"Лъвовете" стигнаха до труден успех с 1:0, който ги доближи на 2 точки от 3-ия в групата Норвегия. "Трудно, но мисля, че с оглед на нещата, владеехме почти през цялото време топката, мисля, че заслужено победихме. Ако покажем играта, която показахме срещу Италия и срещу Турция първото полувреме, имаме шансове", коментира Мицански на Летище София.

"Със сигурност беше един от решаващите моменти в мача, положението при дузпата и след това дузпата. Не се получиха нещата, за съжаление. Важното е, че имаме други момчета, които също помогнаха в този момент. Ние играем за нас, играем, за да покажем, че заслужаваме едно от първите три места и надявам се да се получат нещата", допълни той.

"Казахме си, че по някакъв начин в момента шансовете ни стават по-големи и като цяло трябва да играем по-добър футбол и да печелим с по-голяма разлика срещу отбори като Малта", каза още нападателят. /БГНЕС

Добавете Вашия коментар

TOP