Идеалната неделя-закуска и секс в леглото

03 Март 2024 | 14:44
0 коментара
Любопитно
България
Идеалната неделя-закуска и секс в леглото

Неделя е. С партньора се събуждате от проникващото в стаята слънце и пеещите птички. Отговорностите от ежедневието нямат място в стаята. Единственото важно в този момент сте вие двамата и любовта, която изпитвате един към друг. Какво липсва ли? Закуска в леглото и мързелив сутрешен секс.

Сутрешният секс е много по-приятен от вечерния. След дългата нощна почивка тялото е по-чувствително към допир, следователно ласките по време на секс са много по-приятни.

Ето кои са някои от ползите от сутрешния секс:

  • Сутрешният секс е по-здравословен и от витамините

Нежните ласки под завивките, когато утринното слънце току-що е надникнало през прозореца, са истински витаминозен коктейл за тялото. Те повишават защитните сили на организма, подобряват кръвообращението, насърчават производството на ендорфините (хормони на щастието и спокойствието) и носят положителни емоции.

  • Сексът е по-добър от кафето

Сутрешният секс може да ви ободри по-добре от две чаши кафе и студен душ. Още един плюс е, че със сутрешния секс може да се злоупотребява и това води до ползи за здравето, което няма как да се случи с кафето.

Източник: iStock/Getty Images
  • Най-добрият продукт за красота

Оргазмът повишава нивата на естроген в тялото ни, укрепва косата, изглажда кожата и подобрява кръвообращението. Сексът ни кара да се чувстваме обичани, желани и повишава самочувствието ни. А щастието е най-добрият лек за красотата.

След като приключите със сутрешния секс, вероятно и двамата ще сте много гладни. Ето защо ние ви предлагаме няколко идеи за бърза, лесна и вкусна закуска в леглото:

  • Кисело мляко с овесени ядки

Това е една много лесна, вкусна, засищаща, а на всичкото отгоре и здравословна закуска. За целта ще са ви нужни 400 г. кисело мляко (по 200 г. на човек) и 60 г. овесени ядки (по 30 г. на човек). Можете да добавите също така мед, ядки, семена и плодове по избор (банани, ябълки, портокали).

  • Палачинки

Класика в жанра. За приготвянето на класическите палачинки ще са ви необходими 2 бр. яйца, прясно мляко (400 мл.), брашно (около две чаени чаши), щипка сол и няколко супени лъжици олио. Смесете добре всички съставки и една по една гответе палачинките. Гарнирайте ги с шоколад, сладко, плодове или каквото друго обичате (или има в хладилника, хихи).

  • Омлет

Тук отново залагаме на здравословен избор (за разлика от палачинките). Омлетът е изключително засищаща и висока на протеини закуска. Основната съставка са яйцата, но можете да добавите най-различни допълнителни продукти, като например сирене, кашкавал, топено сирене, колбас, чушки, лук, гъби и т.н.

Източник: iStock/Getty Images
  • Принцеси

И последната идея за бърза закуска в леглото са принцесите. В различните краища на България принцесата се приготвя по различен начин. В моя роден град има два вида принцеси - едните са с кайма и шарена сол, а другите със сирене и яйце. Въпреки това, каквито и сандвичи да приготвите за вашата романтична закуска в леглото, най-важното е да сложите съставката “любов”, която прави и най-обикновеното ястие изключително вкусно.

След като сте закусили и сте сити може би е време за...втори рунд? Неделята е ден за мързелуване и много, ама много гушкане.

Автор: Елизабет Астарджиева

Добавете Вашия коментар

TOP