И ръководството на ВМРО подава оставка

15 Ноември 2021 | 15:25
1 коментара
Политика
И ръководството на ВМРО подава оставка

Ръководството на ВМРО подава оставка след резултатите на предсрочните парламентарни избори на 14 ноември. 

Това става ясно от съобщение на партията на своята Facebook страница.

"След анализ на изборните резултати ръководството на ВМРО, в лицето на Изпълнителния комитет, взе решение да подаде оставка и да свика Организационен съвет, с цел подготовка и свикване на конгрес на ПП „ВМРО – Българско национално движение“. Задача на този конгрес ще бъде да вземе решения за бъдещето на Организацията и да избере ново ръководство", гласи съобщението.

"Оставаме верни на българската национална кауза. Призоваваме българските политически партии, представени в Народното събрание, да не отстъпват от защитата на българските интереси в Македония. Кауза, която ние ще продължим да браним с цената на всичко", гласи съобщението.

Добавени коментари

Стеболов публикува:
17 Ноември 2021 | 00:02
За да има за политиците, народът трябва да остане жив ! Ваксини, непроверени поне 10 години в практиката и без гаранция от фирмите производители са неоправдан риск ! Профилактично: Витамин С на прах, разтворен във вода: по 500 мг сутрин и вечер + цинк, Витамин Д + калций, мултивитамини, магнезий, селен; аспирин по 250мг сутрин и вечер – за тези с разширени вени и сърдечни проблеми. Vitamin C Is Being Used As A COVID-19 Treatment In New York Hospitals and Zhongnan Hospital in Wuhan, China

Добавете Вашия коментар

TOP