И паркът в благоевградския кв. "Ален мак" заприлича на пасище за коне

12 Май 2023 | 09:29
4 коментара
Общество
Благоевград
И паркът в благоевградския кв. Ален мак заприлича на пасище за коне
Темата, свързана с безпризорно разхождащите се коне в кв. "Еленово“, за която писахме малко по – рано днес, провокира още хора от Благоевград да споделят своите срещи с красивите четириноги, които обаче биват забелязвани на необичайни за тях места, предаде "Фокус“.

Потребител на социалната мрежа Facebook сподели, че свободно пасящи коне са честа гледка и в парка в кв. "Ален мак“. По думите на коментиращия "зоопаркът е разнообразен“. Често се налага разхождащите се в парка да делят мястото си за отдих, разходки и почивка с различни животински видове, чието място със сигурност не е там.

Благоевградчани се оплакват също, че освен коне на детски площадки из целия град, каруци с впрегнати животни също са честа гледка. Наскоро такава бе забелязана на централния площад "Македония“ в района на заведение, което е известно с това, че там се събират много майки с колички и малки деца. Често каруци срещаме и по улици и булеварди, дори в райони, които са забранени за подобен вид превозни средства.

Добавени коментари

Калинкиии публикува:
12 Май 2023 | 20:25
Цигани мръсни, да му ядете на Бриндо оная му работа! Преди "демокрацията", мангалите работеха и не се мяркаха по центъра на Благоевград и си стоеха кротко в махалата, но демократите ги пазят за да гласуват за тиквата и дпс! Това е истината НЕуважаеми "умници"!
До кмета публикува:
12 Май 2023 | 11:15
Г_н Кмете ,кога ще изместите циганската махала от центъра на града
До дебило публикува:
12 Май 2023 | 10:23
и за кво си спрел да се коментира в статията на ония грозник крадлив байкушувуто да те еба в говнаро СМРЪДЛИВ, тоа ли капут ти обеща местенце на теб и на памперсо татко ти да ве.еба в умрелите схемаджии прости... Ето заради такива като вас Благоевград е съсипан бе помяр селски... Илко хубаво ви пори, евала на кмета, че ви мете и не ви допусна схемите ПОМЯРИ долни, Илко пак ще е кмет, схемите ще ги сънувате ПОМИИИ умрели
До селяка публикува:
12 Май 2023 | 10:19
Бриндо селяк прост умрел, и ти се разхождаш из града, тебе требе да те приберат да ти еба путката майчина и умрелото лайно

Добавете Вашия коментар

TOP