Христина Бобокова проговори за семейството си: С годините нещата се усложняват, героите се преплитат

19 Януари 2021 | 08:39
1 коментара
Общество

Христина Бобокова, сочена от някои медии за "Мата Хари" - приближената до премиера "прекрасна госпожа", която е направила, по признанията му, снимките и видеото от спалнята му в държавната резиденция, за първи път за проговори за семейството си и изпитанията пред него.

Тя е съпруга на обвиняемия русенски бизнесмен Пламен Бобоков.

 

Ето какво написа тя в профила си в Инстаграм:

 

"Благодаря на всички, които се вълнуват от семейството ми и ентусиазирано отразяват нашата взаимна отдаденост, обич, щастие и сплотеност! Когато човек е млад лесно различава доброто от злото. С годините нещата се усложняват, а героите се преплитат, вятърът става по-силен и винаги в лицето! Декларации и писма не са нужни, а интелигентността винаги върви с добро чувството за хумор. По-мъдрите ще разберат думите ми."

 

Вероятно написаното от г-жа Бобокова е някакво обяснение на въпроса, който от месеци витае в обществото полезрение - тя ли е "Прекрасната госпожа", сготвила премиера Бойко Борисов със снимки от спалнята му? Никой не отрича засега.

А днес се питаме - откъде духа вятърът, който "става по-силен и винаги в лицето" на г-жа Бобокова.

 

След като ИТ специалисти разкриха преди месеци, че във видеото от спалнята на премиера за части от секундата се вижда женски силует - с черна рокля, с дълга коса, на 24 септември м.г. Борисов чистосърдечно разкри пред медиите: снимките от спалнята са направени от "една прекрасна госпожа", изпратена от хора от близкото обкръжение на президента", за да "нащрака всичките тези работи" в отсъствие на министър-председателя.

Месец по-късно сюжетът доби нови измерения с интервю на Борисов за FAZ, взето през октомври и публикувано в края на ноември м.г. Тогава премиерът за първи път споделя, че има свой любовен живот, има човешки потребности, че са го посещавали дами, както и че "Никога през всичките години, когато една дама ме е посещавала, охраната не я е претърсвала".

На въпроса на немския журналист, който прави интервюто: "Значи казвате, че жена, с която сте имал връзка, е вкарала това (банкнотите и кюлчетата злато) в къщата Ви?", отговорът на българския министър-председател е:"(Борисов се изправя, взима дамската чанта на седящата до него шефка на кабинета му). Погледнете тази дамска чанта: Вътре има достатъчно място, за да съберете малки кюлчета злато и пачки пари. И тогава ми се обажда дамата и казва: "Идваш ли? Чакам те". Аз й казвам: "Изчакай, все още съм на интервю, идвам след 15 минути". Охраната има указания да я допусне в къщата ми и сега тя знае, че има 15 минути, през които е необезпокоявана там. След това слага парите и златото в шкафчето ми, излиза и започва да снима с мобилния си телефон и отново идва в спалнята ми. Като Мата Хари."

Оттогава политици, журналисти и криминалисти се питат коя е родната Мата Хари, успяла да вкара премиера ни в най-гръмовния "креватно-политически" скандал на прехода. Някои приближени до премиера медии насочиха общественото внимание към Христина Бобокова, чийто съпруг Пламен Бобоков е получавал назад във времето благоволението на премиера за развитието на бизнеса му, и който го нарича "БОС", а сега е обвиняем заедно с брат си.

До днес Христина пазеше мълчание по скандала. Сега в поста й четем многозначително откровение: "Когато човек е млад лесно различава доброто от злото. С годините нещата се усложняват, а героите се преплитат, вятърът става по-силен и винаги в лицето! "

Г-жа Бобокова е родена през 1980 година в Пловдив. Омъжва се млада за 11 години по-възрастния бизнесмен Пломен Бобоков. Имат три деца и бракът им се считаше за железен. Красавицата дава интересен отговор на въпрос с коя стихия се асоциира: "С огъня, естествено! Мога да го разпалвам, потушавам, да си играя с него. А и зодиакалният ми знак е огнен – Овен".

 

В последното си тв интервю Пламен Бобоков специално подчерта, че много обича жена си, отхвърляйки всякакви слухове за проблем в семейството.

В края на декември м.г Софийската градска прокуратура обяви, че лицето, което е направило снимките в спалнята на премиера, не е установено:
"Колкото до видеозаписа от спалнята, експертизата е установила, че от 21-вата до 22-рата секунда за кратко се вижда отражението на снимащия – жена в черна рокля, без ръкави, с гривна на ръката, с тъмна коса. Тъй като качеството е лошо, а и става дума за отражение, за експерта е трудно да определи повече детайли, обяснява прокуратурата. С оглед установяване самоличността на лицето от видеозаписа са събрани възможните доказателства, но до момента същото не е установено”, заяви прокуратурата.

И с това сложи точка на скандала в юридически аспект.
Но в политически той продъжава да живее своя живот.източник:Епицентър.бг 

 

 

Добавени коментари

"Добавете коментар" публикува:
19 Януари 2021 | 09:40
Коментарът е излишен!

Добавете Вашия коментар

TOP