Хотелиери в Банско вдигнаха ръце от украински бежанци, заради пиянски золуми

30 Май 2022 | 11:18
2 коментара
Общество
Хотелиери в Банско вдигнаха ръце от украински бежанци, заради пиянски золуми

През април пиян бежанец заплаши да взриви хотела, където е подслонен, паникьоса всички и беше арестуван за 24 часа.
Ден преди това последва нов екшън, пак пиян украинец пък вдигна лют скандал и наби жена си.

Жената и управата на хотела извикали полиция и агресивният бежанец е задържан. Семейството пристигнало в Банско преди около 2 седмици и живеят в хотел.

След порядъчно количество алкохол украинецът изпаднал в дива ярост и набил жена си. Тичайки по коридора на хотела съпругата му повикала помощ. Случилото се стресирало останалите клиенти, станали свидетели на екшъна.

Банско е градът приютил най-много украинци в Пиринско, бежанци от войната-над 1700 души. Хотелиерите засега се въздържан да коментират за другите им капризи, които понякога ги удивлявали като например - тази хотелска стая не ми харесва, искам баня с вана.

В региона пък непрекъснато обикалят украинци, които се опитват да мамят пенсионери като им пробутват евтини стоки на високи цени с обяснението, че нямат пари, а трябва да продължат пътуването си до Гърция.

В Благоевград пък група украинки пили кафе в центъра на града и сметката им се видяла солена, направили скандал и поискали специална отстъпка за бежанци. Това настройва хората, коментираха кафеджиите.

Много от тях проявяват капризи и по отношение обзавеждането на квартирите където са се настанили. Непрекъснато търсят от доброволците компютри, перални и всякакви други неща, но нови./Труд/

Добавени коментари

Муле публикува:
31 Май 2022 | 10:01
Щом си даваа газовето под наем да си мъче!За се са културни спрямо населението земаа ле да си разигроваа коне че има жегло!Путин че им се види убав!
Банско публикува:
30 Май 2022 | 21:57
Ами оная Коевата пача,къде е сега да дава изявления?

Добавете Вашия коментар

TOP