Хороскоп за 8 септември: Ето кои зодии ще са в плен на страстта

08 Септември 2016 | 08:10
0 коментара
Любопитно
Хороскоп за 8 септември: Ето кои зодии ще са в плен на страстта

Звездите вещаят усмихнат ден за всички зодиакални знаци . За някои от тях е дошъл момент за равносметка, други пък отново ще са в плен на страстите и любовта. Ето какво ви очаква:Овен

Днес може да успеете с всичко, което сте замислили, но е добре да бъдете умерени, дори да мислите, че имате много сили за всичко. В края на деня ще се чувствате като изцеден лимон, което може да намали защитните ви сили.

Телец

Очакват доста нови приключения, така че от сега си пригответе повече време и сили, за да ги посрещнете подобаващо. На обяд ще научите новина за ваш приятел, която ще ви даде шанс да се включите в живота му, както сте искали.

Близнаци

Денят може да се окаже малко объркващ откъм информацията, която ще бъде подавана към вас, имайте едно наум, че може да се окаже точно обратното, което са ви казали. Ако се налага си запишете главните моменти.

Рак

За днес планирайте нещо приятно, за да не се окажете сами вечерта. Това ще ви нарани. Следобед може да се наложи да поработите и поради тази причина да отложите вече направени уговорки.

Лъв

Страстите може да объркат работните ви планове, така че имайте предвид, че може да се наложи да наваксате. Най-добре си направете стриктен график, към който да се придържате, за да имате повече време за любимия си човек.

Дева

Най-доброто, което може да направите за себе си днес е да се отдадете на тотално бездействие и безмислие, което да изчисти натрупалото се напрежение от изминалите дни. Ако това не е възможно сложете слушалките и пуснете музика, за да понесете по-лесно служебните задължения.

Везни

Денят ви дава обещание, че нещата ще се променят в правилната посока. От вас ще се изиска само съвсем мъничко съдействие и 1-2 усмивки.

Скорпион

Ако ви е трудно да разговарят с някого просто бъдете честни и кажете какво не разбирате, но без да издавате, че сте раздразнени от това. Може да проявите чистосърдечен, който да трогне събеседника ви и да го предразположи към вас.

Стрелец

Днес не ви остава нищо друго освен да впрегнете всичките си усилия, за да подобрите отношенията си с важен за вас човек. Компромисите, които ще ви се наложи да направите ще са повече, бъдете подготвени.

Козирог

Денят може да е дъждовен, но това означава само, че ще ви върви по вода. Очаква ви интересно служебно предложение. Някой ви наблюдава отдавна и се е уверил във възможностите ви.

Водолей

Сега не е моментът за равносметки. Може да се потопите в миналото само, за да констатирате гордо колко добре сте се справили с преживените ситуации. Вечерта ще ви поднесе случайно запознанство, което може да се превърне в ценно приятелство.

Риби

Способността ви да се възраждате ще ви изненада и днес. Постарайте се да изпълните всичките си ангажименти и дори да дадете повече от себе си. Задължително намерете време да се поглезите с нещо специално.БЛИЦ

Добавете Вашия коментар

TOP