Хороскоп за 3 март! Успешен ден за 4 зодии

03 Март 2018 | 00:51
0 коментара
Любопитно

Овен

Тази събота със сигурност ще сте прави. Въпросът е, че това няма да ви направи особено щастливи. Изборът е ваш, но направете така че да не съжалявате по-късно.

Телец

Тази събота е най-добре да си починете у дома, вместо да поемете по пътищата. Времето и без това няма да е  подходящо за разходки. Изберете си книга или филм и прекарайте един истински мързелив ден.

Близнаци

Тази събота, когато станете подредете приоритетите си. Дайте си сметка какво точно искате и ще ви стане ясно какво точно  да правите. Бъдете добронамерени и всичко ще се подреди по най-добрия начин.

Рак

Тази събота посветете на любимия ви човек. Всичко, което вложите ще получите обратно и то в поне двойна доза. Не бройте, така както няма да може да преброите любовта, която ще получите.

Лъв

Тази събота ще сте склонни към проява на сантименталност, но най-добре запазете господството на разума над емоциите. Последните ще преминат като летен дъжд, но с интензивността си може да ви объркат.

Дева

Тази събота бъдете умерени във всичко. Най-вече внимавайте да не нараните някого с думите си. Колкото и да сте убедени в правотата си ще бъде най-добре да спестите мнението си.  

Везни

Това е ден за работа в екип. Осъществете идеите си с близки хора или роднини. Няма значение дали става въпрос за работа в почивния ден или за развлечение. Важното е да бъдете с много близки до вас хора.

Скорпион

Тази събота бъдете на първо място за себе си. Посветете се само на това, което ще ви помогне да се разтоварите и релаксирате. Опитайте се да си наложите да мислите положително. 

Стрелец

Тази събота ще сте склонни към меланхолия, но тя няма да ви донесе нищо добро. Насочете погледа си напред - там ви очаква промяната към добро. 

Козирог

Не се колебайте да поработите в почивния ден. Вдъхновение ще имате за двама, не се пропускат такива моменти. В някой от работните дни ще може да наваксате почивката.  

Водолей

Не се страхувайте да се гмурнете в непознати води. Бъдете уверени в способностите и непозната за вас дейност може да се превърне в любима и дори във ваше любимо хоби или работа.

Риби

Тази събота ще имате наистина интересни идеи. Не отхвърляйте никоя от тях и най-вече не се срамувайте, че са малко по-самонадеяни. Това е знак, че трябва да вярвате повече в себе си.
 

Добавете Вашия коментар

TOP