Хороскоп за 29 септември

29 септември 2022 | 07:15
0 коментара
Хороскоп за 29 септември

Овен – Емоционалният заряд е на най-високо ниво и не ви позволява да функционирате реално. Не забравяйте да загърбите импулсивността и агресията, защото ще създадете допълнителни проблеми за себе си и важни за вас отношения.

 

Телец – Захващайте се с новите си проекти и не се увличайте от мързел или непостоянство. Ще трябва да помислите много добре какво ще кажете, преди да го направите, защото може да влезете в спор с някого, особено на работното място, което не трябва да се допуска.

 

Близнаци – Съсредоточете се върху работата си не обръщайте внимание на това, което другите могат да кажат. Най-накрая ще имате нови идеи, които трябва да пренесете в професионалната сфера. Опитайте се да говорите и да действате логично и спокойно, ако можете.

 

Рак – Ще подобрите отношенията си със семейството,  но бъдете по-снизходителни и внимателни към нуждите на близките си. Ще имате желание да обновите дома си. Емоционалното ви състояние ще бъде много по-добро от преди, в смисъл, че ще се чувствате по-уравновесени и в хармония със себе си.

 

Лъв – Ще се откроите с творческите си идеи. Можете да станете егоцентрични в това, което ви интересува, без да обръщате внимание на това, което другите искат. Бъдете внимателни, защото това поведение ще предизвика раздразнение.

 

Дева – Възможно е висящи въпроси да ви притесняват и да ви създават проблеми, но трябва да бъдете реалисти и да не изпадате в емоции, което ще се отрази негативно на професионалната ви работа. Ще се чувствате привлечени от съревноваването, затова ще искате да се състезавате.

 

Везни – Денят силно създава нуждата да се забавлявате, да се радвате, да творите, да се чувствате като дете. Това ваше настроение може да ви сближи с някого. Гледайте на живота с оптимизъм, защото така винаги ще получите по-добри резултати.

 

Скорпион – Денят създава приятно настроение с близки приятели. Но е възможно да бъдете субективни към това, което ви удовлетворява и което може да създаде напрежение. Възползвайте се от потенциални бизнес възможности, които могат да се появят по пътя ви.

 

Стрелец – Възможно е днес да започнете да усещате известно напрежение в живота си от това, че вашите отговорности започват да се увеличат. Не позволявайте на задълженията да ви завладеят и в крайна сметка да пазете здравето си.

 

Козирог – Може би вече сте си поставите нови цели и започвате да работите в този ден, за да ги постигнете. Освен това късметът ще бъде на вашата страна. Възможно е да бъдете забелязани от важни хора, които ще ви предложат нови проекти, нови позиции и нови отговорности.

 

Водолей – Някои може да променят техниката си на работа, за да бъдат по-ефективни. Това ще бъде ден, в който можете да получите признание за работата си, но това може да не ви е достатъчно, защото може да почувствате, че не ви се дава това, което наистина заслужавате.

 

Риби – Астрологичната обстановка на деня ви помага да изразите емоциите и чувствата си, но най-вероятно ще го направите само пред доверени хора. Ако сте необвързани, имате всички шансове да привлечете вниманието на човека, който харесвате.


Добавете Вашия коментар!

АНКЕТА

Страх ли ви е от предстоящите сметки през зимата?