Хороскоп за 26 март

26 Март 2023 | 08:58
0 коментара
Любопитно
България
Хороскоп за 26 март

Овен

Не прибързвайте

Предстоят ви може би повече ангажименти отколкото сте предвидили и въпреки почивния ден, някои от вас ще бъдат доста натоварени. Всеки от представителите на Овен, който се е устремил сега към реализацията на желана цел, но не е преценил добре обстоятелствата, изглежда като човек, който си прави „сметката без кръчмар”.

Вярно е, че предстоят промени, но не прибързвайте. Действайте само при сигурни параметри.

Телец

Ориентирайте се към укрепване

Очаквате прекалено много от човек, който едва ли може да ви го даде. Доброто настроение на Телците е неоспорим факт днес. Ако то е свързано с действия целящи укрепването на личните и социалните ви позиции, ориентацията ви е съвършена. Ако обаче е плод на предварителна нагласа за очаквани парични печалби, ще останете доста разочаровани.

Близнаци

Затруднения

Резултатите от работата ви карат да сте оптимисти за бъдещето си. Усилията ви не са напразни, а и вие умеете да защитавате интересите си. Доста труден ден, характерен за всички от зодията с много нерви. В едни случаи става въпрос за пречки в бизнеса, които ще лишат мнозина от очаквани постъпления. Друга, голяма част от Близнаците достигат до финансова реализация, но явно постигнатото ще е далеч от очакванията.

Рак

Заемете се с проектите си

Вътрешното ви усещане за нещата не е лъжливо чувство, вслушвайте се и няма да сгрешите. Благоприятен за целите ви ден, през който първата ви задача е да се освободите от проблемите, които са плод от действията на тайните ви врагове. Укрепете позициите си в приятелските среди, и работете по-активно за реализацията на проектите си. Пазете се от измамници в обществените среди.

Лъв

Не влизайте в конфликти

Съобразявайки се с принципни въпроси и с правата на всички нас, ще се борите за справедливост, от каквато считате, че сме лишени. За всички родени във времето на Лъва е много важно да не влизат в конфликти днес. Поддадете ли се на влияния събуждащи такъв импулс, считайте че съботата ще бъде провалена, а денят е начало на четири седмичен период, който ще се развива мъчително при наличието на такова начало.

Дева

Вътрешно напрегнати

Ще работите за осъществяване на промените, които предвиждате. Този ден ще е напрегнат за голям ачаст от Девите. В случая не става въпрос за външни проблеми, с които предстои да се сблъскате. Те най-често са от финансово или материално естество.. Друга част от представителите на зодията ще бъдат притеснени от здравословно неразположение.

Везни

Успех в контактите

Ще вложите много енергия в делата, на които се посвещавате. Колебанията и нерешителността са основна характеристика за Везните днес. Действайте умерено и не влизайте в спорове. Очертават се делови проблеми от високо стоящи администратори. Опитите за противодействие на въпросните фактори не са препоръчителни. Успешни ще са контактите.

Скорпион

Добри постижения

Намирайки точните думи, без затруднения ще убеждавате в правотата на мислите си и ще извеждате идеите си до край. Общественият и материалният успех за немалък процент Скорпиони е извън съмнение днес. По-трудна, а в някои случаи и невъзможна ще е реализацията на бизнесмените от зодията. Въпреки това, звездните позиции засягащи професионалната ви изява обещават добри постижения.

Стрелец

Работете за стабилизацията си

Професионалните ви ангажименти няма да ви оставят време да скучаете. Стрелците да се насочат към делова стабилизация. Този е актуалният ход в настоящия момент. В обществените среди, с администратори от службата, и с делови партньори избягвайте споровете относно финанси. По проектите си работете самостоятелно и не ги коментирайте в службата.

Козирог

В службата внимавайте

Погрижете се да изразите по подходящ начин вниманието си към онези, които стоят зад успеха ви, защото е ясно, че сами не бихте го постигнали. Денят е лош в професионално отношение и предупреждава всички представители на Козирог да не си служат с лъжи и измами в служебните взаимоотношения, защото не след дълго ще закъсат. Добър периметър за реализацията на вашите намерения са обществените среди.

Водолей

Напрежение и нерви

Денят ви днес е свързан с много приятни изненади. Поработете по постигането на семейната хармония и усилията ви ще бъдат възнаградени. Представителите на Водолей са застрашени от грешки, които днес е възможно да последват поради засилени емоционални енергии и агресивно поведение. Явно е, че ще имате основателна причина за бурните си реакции, тъй като се оказва, че човек от близкото обкръжение ще ви измами за нещо.

Риби

Домашни проблеми

Ако се поддадете на емоции и недобри мисли рискувате да провалите утвърдени организация и отношения. Не се връщайте мислено назад във времето и не акцентирайте върху пропуснатите ползи или подлите удари, които някой ви е нанесъл. От това няма полза. Неделя е много благоприятна за провеждане на преговори, за договориране и поемане изпълнението на задачи. Вкъщи проблеми – внимавайте!

Добавете Вашия коментар

TOP