Хороскоп за 24 март

24 Март 2023 | 07:02
0 коментара
Любопитно
Благоевград
Хороскоп за 24 март
ОВЕН

В петък вашата решителност по отношение на делата приближава до агресия. Вероятно проблемите са от обществен и делови характер. За съжаление те са трудно разрешими и за повечето от вас усилията ще бъдат напразни. Характерни са лишения, спорове и неприятности по отношение на тях.

ТЕЛЕЦ

Телците ще имат един доста тежък служебен ден. Има неизяснени обстоятелства и ако се отнесете дръзко към неизвестното, ще загубите. Наблюдавайте, слушайте и мълчете. Дамите имат засилена и безгрешна интуиция.

БЛИЗНАЦИ

Днес повечето от Близнаци ще се чувстват странно. От една страна, ползотворна оперативност, а от друга – много неизвестни, които ви поставят в състояние на вакуум и дори парализират някои действия. Професионалният петък е спокоен и приятен и за повечето от вас съществуват възможности за празнуване на работното място.

РАК

Променливи са условията в петък за Рак. Добър е работният ви ден, но често прибързвате, което днес може да има отрицателни последствия. Стремежът на някои от вас за мащабни действия и търсене на нови възможности е голям. Ако наблегнете старателно на професионалния си израз, усилията ви ще се увенчаят с огромен успех.

ЛЪВ

Не бива да се притеснявате от някои временни неуспехи, които са валидни за голяма част от Лъвовете днес. Те се отнасят до непроведени срещи или невъзможността да постигнете стремежите си в разговори при състояли се контакти. Можете да ги преодолеете, ако силно го желаете.

ДЕВА

Доста забележителен е петък за вас, приятелите или онези, които са свързани с вашия бизнес, ще ви предложат нови перспективи за реализация. Шансът наистина е голям и ще бъде грешка, ако не се възползвате от него. Вероятността за успех е огромна. Предупреждението на звездите е насочено за действията ви с финанси.

ВЕЗНИ

Днес е неудобен ден за Везните и в много случаи става въпрос за здравословни проблеми. Но ще имате сили да овладеете създалата се ситуация и да влезете в нормален ритъм. Други от вас, които изцяло са насочили вниманието си към служебните и бизнес задължения, трябва да съблюдават познатия им принцип на равновесие.

СКОРПИОН

Доста объркани и притеснени са Скорпионите в петък. Нестабилни в емоционално отношение, някои ще се чувстват самотни, неразбрани и с желание за самоизолация. Изникват проблеми от финансово и административно естество и по принцип деловото ви осъществяване. Професионално трябва да внимавате по повод пари, възможна е измама.

СТРЕЛЕЦ

В петък Стрелците са действени и организирани. Но много от вас ще пренебрегнат условията на обстановката и това може да доведе до затруднения през деня. Те са изразителни за вашите контакти, а в някои случаи могат да доведат до съвсем нежелателни развръзки. Известни положителни възможности имате във финансите.

КОЗИРОГ

Различни обстоятелства от обществен характер могат да предизвикат някои служебни неприятности днес. Трябва да поддържате постоянство в работата, за да избегнете създалите се обстоятелства. Противоречия ще настъпят и в любовния живот на някои от Козирог. Вероятно най-незаслужено мъжете ще изживеят нападки на своите партньорки.

ВОДОЛЕЙ

Характерни са добрите новини за повечето от родените под Водолей в петък. Може би те ще извадят мнозина от състояние на стагнация, защото обикновено се свеждат до известие за позитивни промени. Денят сочи само тяхното начало и по тази причина трябва да бъдете сдържани и изпълнителни на работното си място.

РИБИ

Някои от вас днес надценяват възможностите си и в резултат на това ще поемат задължения, които няма да могат да изпълнят. Не разчитайте на случайните добри обстоятелства, защото това е най-лесният начин за подвеждане. Работещите с пари трябва да бъдат внимателни, тъй като в много случаи действат прибързано и ще допуснат грешки.

Добавете Вашия коментар

TOP