Хороскоп за 16 септември

16 Септември 2023 | 08:30
0 коментара
Любопитно
България
Хороскоп за 16 септември

хороскоп от astrohoroscope.info

null - 2Овен

Опитайте се да не мислите на глас. Действайте практично и всичко ще върви по план, макар че все ще се намери някой да ви мърмори и да ви развали настроението. Не приемайте нещата лично, оставете мърморковците, не им обръщайте внимание.

 

 

null - 3Телец

Не се притеснявайте да послушате сърцето си и да се повеселите малко. А колко щастливи ще се чувствате с любим човек, това просто не бива да го пропускате заради никаква работа.

null - 4Близнаци

 

 

Обаянието ви наистина е неоспоримо. Дори ще успеете безпроблемно да решите щекотлив въпрос у дома. Е, ще се намерят някои недоброжелатели, които ще се опитат да ви вгорчат живота. Само не им се давайте, не им позволявайте да ви повлияят психически.

null - 5Рак

Днес ще се чувствате супер. Настроението ви ще е страхотно, ще сте изпълнение с ентусиазъм и едва ли има нещо, което би могло да ви стресне. В настроение е да се борите с живота и всички, които пожелаят.

null - 6Лъв

Готови сте на всичко, за да постигнете своето, следвайки принципа - целта оправдава средствата. Хубаво е да се замислите и над някои морални аспекти, докато потъпквате чуждото мнение.

null - 7Дева

Малко напрегнат ден. Нещата няма да стават на момента и това силно ще ви изнервя. Опитайте да сте по-спокойни и не насилвайте нещата. Нали знаете, че за всичко си има време и място, щом не става сега, ще стане по-късно.

null - 8Везни

Може да сте малко по-придирчиви днес, по-чувствителни от обикновено, затова не пренебрегвайте знаците, които получавате. Неподходящ ден да се занимавате с важни дела, защото лесно ще се заблуждавате и надценявате обстоятелствата.

null - 9Скорпион

Хубав ден за пътешествия и начало на обучения. Енергетиката е благоприятна 75 % (на база 5 различни фактора - лунна фаза, лунен ден, ден от седмицата, положение на Луната в знак и аспекти на Луната). Просто не надценявайте усещанията си, склонни сте да си правите неправилни изводи.

null - 10Стрелец

Идеи ще имате в изобилие само трябва да намерите кой да ги изпълни под ваше ръководство. А вие не стойте със скръстени ръце докато се появят желаещи, а действайте, така може по-лесно да ги привлечете.

null - 11Козирог

Хубаво е да си сложите автоцензура иначе може много да съжалявате след няколко дни. Готови сте да кажете всички неща, които ви тормозят, без изобщо да се замислите. Бъдете по-сдържани.

null - 12Водолей

Днес ще имате да се занимавате с разни изостанали задачи, които не е добре да се отлагат дълго. Ще можете да се справите с всякакви неща, които изискват по-съсредоточено внимание и прецизност. Днес сте склонни да направите подобно нещо.

null - 13Риби

Днес не е ден да ходите на фризьор, маникюр и други такива процедури. По-подходящо е да си устроите спортен празник, да отидете в планината, да сте по-активни.

Добавете Вашия коментар

TOP