Хороскоп за 12 август: Някои зодии ги очакват изненади

12 Август 2016 | 07:31
0 коментара
Любопитно
Хороскоп за 12 август: Някои зодии ги очакват изненади

В края на седмицата стрелците няма да скучаят, а девите трябва да внимават да не усложнят някои неща. Вижте какво ви очаква в петъчния денОвен 

Петък ще бъде ден на знаци и сигнали, изненади, намеци, които е полезно да отбележите за себе си и да се опитате да разгадаете. Не допускайте самочувствието ви да се влоши и си пазете главата във всякакъв смисъл.

Телец 

Днес поради небрежност може да пропуснете интересна новина или промяна в отношенията с човек, към когото имате интерес. Следобяд ще е добре да се заемете с физическа работа и с любимите си дела, в което е важен бързият резултат.

Близнаци 

Този петък не бързайте и оставете естествения ход на събитията, като обръщате внимание на сигналите, които ги предшестват. Важно е да си дадете сметка за това, което се променя или което ви предлагат други хора.

Рак 

През този ден звездите ви съветват да вземате решения, в които се отказвате от движението в кръг и безполезни цели и фантазии.

Лъв 

През този ден е добре да се ограничите в най-важното и и да не позволявайте някой да ви се меси. Освен това бъдете нащрек и да не си създавате допълнителни проблеми.

Дева 

През този ден внимавайте за усложняване на неща, за които имате големи надежди. Някой може да се опита да извърши незабележим преврат в живота ви. Изслушвайте съветите, дори най-странните и неочакваните.

Везни 

Днес обстоятелствата ще отпуснат здравата си хватка и ще ви предоставят повече пространство за дишане. Това не означава да се заемете със следващата задача, а да си отдъхнете подобаващо.

Скорпион 

През този ден оставете битовите неволи да почакат, занимавайте се със задачите, които ви поставя животът. Ако нещо се развива успешно, не се опитвайте да объркате неговия ход или да ускорявате процеса.

Стрелец 

Този петък няма да скучаете. Обстоятелствата може да са интересни, но нееднозначни, и най-добре уточнявайте детайлите и се съветвайте със специалисти. Вярвайте в своята звезда.

Козирог 

Днес бъдете смели и заразявате околните с оптимизма си. Изобщо да не ви интересува какво ще си помислят другите. Много скоро ще са ви благодарни за ентусиазма ви.

Водолей 

Този петък по един странен и неясен начин можете да получите отговор за интересуваща ви ситуация. Действията ви в любовната сфера могат да повлияят на обстоятелствата. Бъдете смели!

Риби 

Днес главната ви задача ще бъде да държите под контрол интересите си. Ако се разсейвате, от ръцете ви може да се изплъзне нещо доста важно. Времето крие своите изненади и е желателно да не пропускате добрите възможности.

Добавете Вашия коментар

TOP