Хороскоп за 10 ноември: Кошмарен четвъртък за 5 зодии

10 Ноември 2016 | 07:42
0 коментара
Любопитно
Хороскоп за 10 ноември: Кошмарен четвъртък за 5 зодии
Сряда също не бе лека за някои от зодиакалните знаци, но днешният ден наистина ще нанесе големи щети в живота ви. Ето какво вещаят звездите:

Овен 
Този четвъртък ви даде по много от всичко. Дали ще е в положителна или отрицателна насока зависи от това в каква посока ще насочите мислите си. Очаква ви непредвиден разход, с който ще може да се справите.

Телец 
Този четвъртък ще ви поднесе изненада, която ще е толкова неочаквана, че е възможно да я възприемете като отрицателно явление в живота ви. Всъщност ако се загледате ще видите, че положителните моменти в нея са много повече.

Близнаци 
Tози ден може да ви накара да си спомните отминали неща. Някои от тях може да ви натъжат, но не бива да го допускате. Миналото си е минало и никой няма право да ви съди за него.

Рак 
Денят ще ви даде толкова много свобода ,че ще се чудите какво да правите с нея. Всъщност не променяйте работния си график. Усещането, че сте волни като птица ще ви направи по-продуктивни и ще приключите по-бързо със задълженията си.

Лъв 
Сега е моментът да се посмеете на себе си от сърце. Вие сте чудесни и нека тревогите ви останат назад. Няма от какво да се срамувате, няма нужда дори да се променяте.

Дева 
Денят ще ви зареди с надежда. Направили сте много жертви със себе си и това няма да остане незабелязано. Мълчанието понякога означава съгласие или обмисляне, но не и отхвърляне.

Везни 
След тежката сряда сега е време да си поемете въздух. Никой няма да ви държи сметка затова. Дори да намалите темпото наполовина отново ще имате време за разпускане. Вечерта си подарете разговор с близък приятел.

Скорпион 
Четвъртък може да ви сблъска с някои неразбирателства, които се дължат на неправилно подбраните думи. Върнете се назад и открийте подходящите. Вторият опит ще е по-успешен.

Стрелец 
Днес ще получите своята награда за усилията ви през последните седмици. Може да не е точно тази, която сте очаквали, но ако се замислите изненадата дори вдига цената ѝ.

Козирог
Няма за какво да съжалявате ако всичко е било ваше решение. Може дори да се гордеете с енергичността си. Ако пък усещате, че е време за намаляване на темпото. Така да бъде.

Водолей 
Денят ще ви завари с много притеснения. Повече от половината от тях са напълно неоснователни. Опитайте се да ги игнорирате и ще видите как в края на деня няма и да се сетите за тях.

Риби 
От вас ще се изисква максимална мобилизация на ума и силите ви. Периодът е такъв и това е положението. Мрънкането само ще ви разсее и накара да допускате грешки.

Добавете Вашия коментар

TOP