Хиляди туристи налазиха пистите над Банско, съоръженията работят нормално

27 Януари 2019 | 13:04
8 коментара
Общество

Ски центърът в Банско работи нормално и има много туристи. За разлика от вчера, когато кабинковия лифт бе спрян, днес проблем - няма.

Времето е слънчево, обстановката е нормална и лифтовете работят напълно нормално. 

В днешния ден много скиори се радват на адреналина от зимните спортове като времето позволява туристите да използват деня пълноценно в ски зоната.

Добавени коментари

Депутатски татко: публикува:
29 Януари 2019 | 12:48
Правете като мен:за да ми е чист двора и да вкарвам там и колите на гостите си аз изхвърлям снегът на улицата.Там има кой да го чисти.Синът ми ще нареди на кмета,за да може и неговата кола да прибирам на нашия двор!Ха-ха-ха никой нищо не може да ми каже!
Много туристи,много нещо! публикува:
29 Януари 2019 | 12:41
Истина е,че има много коли по улиците,НО защо? Ако са на гостите на града-решението е да се ПРИНУДЯТ да ги паркират на обозначените паркинги.Ако са на банскалии,които са си направили гаражите на дюкяни-СЪЩО!Ще си отдели от наема,за да си плати на паркинг!Трудното е,че общината ви не може и не иска да си разваля дослукът с последните! И като си имам гараж и си прибирам колата там-каква ми е файдата? Сутрин,когато тръгвам за работа съм блокиран от такива,които са намерили свободно място точно там-пред нас? Ето,че въпросът опира пак до БЕЗДЕЙСТВИЕТО на ОБЩИНАТА!!! Така,че по-кротко бе,вие мързеливи общински служители! А аз ще грабна лопатата,когато е нужно,та по вашите глави!
Турист публикува:
28 Януари 2019 | 17:02
Както китайците са най-многобройни в света така и банскалий са с най-много автомобили на глава от населението и всичките са на уличното платно. Е КАК ДА СЕ ЧИСТИ БЕ ПАЛЯЧОВЦИ?
До живееш в Банско публикува:
28 Януари 2019 | 16:39
Ами прибирай си автомобила в гаража за да не го откопаваш после, толкова ли е трудно да го направиш, бе?
До турист публикува:
28 Януари 2019 | 16:20
Еми чикиджия вземи лопатата и почвай да риинеш сняг, не вии като бездомно куче по сайтовете.
Турист публикува:
28 Януари 2019 | 11:11
Вече сме се изложили с избора на такива кмет и депутат! Няма повече накъде!
Живеещ в Банско публикува:
28 Януари 2019 | 08:53
Браво турист! Готвех се да напиша същото. Някои улици не се чистят защото гласуват "неправилно". По час си откопаваме колите. Нека кметът да погледне снимките във фейса. В една от най-богатите общини чистенето е като през миналия век. Няма извозване на снега. А идва кръг от световната купа. Пак ли ще се излагаме?
Турист публикува:
27 Януари 2019 | 17:09
А питахте ли ги как долазиха до кабинката??? Пътищата в "град" Банско са ужасни като никога до сега!Къде е великият фотограф Г. Ангелов да снима?Друг път строши апаратът да снима,но когато е за хвалби.Сега го няма никакъв.А великата пи-арка Тенева чини сеир пред Боянови как не могат да се разминат колите и се хили като насрана маймуна.Нека да опише картинката.Малко по-натам бащата на малоумният народен представител изнася снегът от двора си върху уличното платно,което и без това не е почистено.Но затова е борбата за власт-за да да сме недосегаеми и правим каквото си искаме.Това е наблюдение само за 15 минути в неделя след обяд!Какво ще ми се хвали Монтофонецо?!

Добавете Вашия коментар

TOP