Хиляди на протест пред президентството

10 Юли 2020 | 18:15
3 коментара
Общество

Хиляди вече се събират пред президентството за втория ден на протест в подкрепа на президента Румен Радев. Тук са както много от депутатите на БСП, така и десни активисти и всички викат "Оставка" и "Мафия" по адрес на правителството.

От червените тук са лидерът на БСП - София Калоян Паргов, депутатите Александър Симов, Нона Йотова, проф. Георги Михайлов, Иван Ченчев и др., както е ексдепутатите Ангел Найденов, Пламен Ранчев. Към протестиращите се присъедини и секретарят на президента по вътрешна политика и гражданско общество Николай Копринков.

На площада са още проф. Велислав Минеков, Арман Бабикян, бившият царски депутат Минчо Спасов, Александър Томов, Ренета Инджова, Борис Бонев и много други. Мая Манолова и Никола Вапцаров отново се появиха с тъпан, след като снощи той скъса един.

Добавени коментари

До до гражданина. публикува:
11 Юли 2020 | 23:04
Банкнотите с пачките в чекмеджето са излезли от обръщение от 2006 г.
До гражданина публикува:
10 Юли 2020 | 23:41
Гражданина, щом си от град може да си видял от къде тръгват тези автобуси и кой хора бяха в тях? До 1 държавни служители и такива на хранилката от Б.Б .. всичко що работи по ВиК, в общините където кметовете са от ГЕРБ, учителки и т.н под конвой в София.. да подкрепят Бойко .. той извади некоя пачка от тия в чекмеджето та да плати за рейсовете сигурно..
Гражданин публикува:
10 Юли 2020 | 22:43
Това ли са хората,които искат оставка?Държат българското знаме и показват среден пръст.Бутилката алкохол е в другата ръка,хвърлят камъни по автобуси.

Добавете Вашия коментар

TOP