Харизматична и енергична! Инж. Елена Ташкова се утвърждава като едно от младите и перспективни лица на партия ГЕРБ в предстоящата предизборна кампания

05 Февруари 2021 | 17:04
0 коментара
Политика

При настоящите номинации за народни представители, които текат сред членовете и симпатизантите на ГЕРБ от 26.01.2021г. до 08.02.2021г. все по-голяма популярност набира кандидатурата на инж. Елена Ташкова, която от септември 2015г. е общински ръководител на Жени ГЕРБ–Благоевград.

Под нейно ръководство през последните години партийната структура значително се развива и печели привърженици сред дамите в региона.

С многобройните събития, изяви и благотворителни дейности, организирани от ЖГЕРБ, дамската организация придобива все по-значима обществена роля.

Инж. Елена Ташкова успешно съчетава политическата си ангажираност с работата на ключов пост в една от най-натоварените държавни институции в Област Благоевград - Областна дирекция на ДФ "Земеделие". От юни 2017г. тя е начални на Отдел „Прилагане на схеми и мерки за подпомагане“, а преди това е била експерт в същия отдел.

От октомври 2013г. инж.Ташкова е и вещо лице към Окръжен съд Благоевград по компютърно-технически експертизи. С неизчерпаема енергия инж. Елена Ташкова не спира да учи. Тя е магистър по специалност "Компютърни системи и технологии", магистър експерт по "Национална сигурност" в ЮЗУ "Н. Рилски" и докторант по Аграрна икономика към Стопанска академия – Свищов, като непрекъснато посещава и специализирани курсове с икономическа и политическа насоченост.

Със своята организираност и експедитивност инж. Елена Ташкова успява да намира време и за всеотдайни грижи към двамата си сина – близнаци на 6 години.

Към високата образованост и богатият професионален опит, инж. Елена Ташкова добавя и харизма, комуникативност и предприемчивост, с които успява да канализира енергията на ръководените от нея структури и да я насочи в най-правилната посока.

Тя се утвърждава като едно от младите и перспективни лица на партия ГЕРБ в предстоящата предизборна кампания.

TOP