Халф на Левски близо до трансфер в Китай

30 Януари 2024 | 10:43
0 коментара
Спорт
България
Халф на Левски близо до трансфер в Китай

Халфът на Левски Дарлан е най-близо до трансфер, пише в днешния си брой в. "Мач Телеграф". Бразилецът е желан от китайски клуб, който в момента води преговори с ръководството на Левски за привличането му. Очаква се до края на седмицата да има развръзка. 

25-годишният полузащитник дойде на "Герена" през лятото от елитния бразилски Гремио. Той беше пуснат при "сините" без пари, но грандът от Порто Алегре си запази сериозен процент при следващ трансфер. 

Левски лесно може да преодолее липсата на Дарлан, след като в средата на терена разполага с Асен Митков, Асен Чандъров, Асими Фадига и новото попълнение Карлос Охене. Освен това бразилецът не демонстрира кой знае какви качества по време на престоя си в отбора до момента. 

Дарлан изигра 18 мача за Левски във всички турнири през този сезон. В тях той вкара един гол и направи две асистенции. Договорът му със "сините" е до лятото на 2026 година. 

Оферти в Левски са пристигнали още за Уелтън и Рикардиньо. Първият е желан от азиатски клубове, докато за централния нападател напира Виктория Пилзен. "Сините" трябва да обявят официално продажбата и на Жереми Петрис в Шарльороа, след като късно снощи французинът подписа своя договор с новия си клуб. 

В началото на януари столичани продадоха Роналдо на Ростов за близо 2 млн. евро.източник: Мач Телеграф

Добавете Вашия коментар

TOP